15 i 16 d’octubre: divendres i dissabte de garantia juvenil, conveni amb l’AMPA, casament i ACM

15 i 16 d’octubre: divendres i dissabte d’inici de garantia juvenil, signatura del conveni amb l’AMPA, celebració de casament civil i a Vic per l’assemblea i 40è aniversari de l’ACM

El divendres 15 d’octubre començo amb l’inici dels tres joves de Garantia juvenil. Els tres joves que, a través de la subvenció del SOC, treballaran sis mesos a l’Ajuntament fent tasques administratives, d’expedients i de biblioteca. Una oportunitat de posar en pràctica els seus estudis i de fer experiència laboral per la seva carrera laboral que just acaba de començar. Benvinguts Ainhoa, José Luís i Fatiha!
Després la Judith i jo ens reunim amb el Joan Marc, del Cercle literari bisbalenc, una nova entitat que es reuneix per llegir i parlar de poesia. Una entitat humil amb la finalitat de gaudir de la poesia i donar-la a conèixer. Moltes felicitats Joan Marc i a totes les persones que en formeu part!

A mig matí em reuneixo, juntament amb la Leo, amb l’AMPA de l’escola Ull de Vent per signar el conveni. L’AMPA és una entitat que fa molta i molta feina com organitzar el servei d’acollida, extraescolars i tota la feinada del reciclatge de llibres. Feina que moltes vegades no es veu i per aquest motiu encara té més mèrit! Avui signem el conveni de 32.000€ pels llibres dels alumnes bisbalencs de P3 fins a 6è de primària que ja tenen des de l’inici del curs. Gràcies Montse i Vanessa per la feinada al capdavant de l’AMPA!

Per la tarda tinc el goig de celebrar el casament civil de l’Alicia i el Daniel, que ja porten uns anys junts i avui han decidit institucionalitzar el seu compromís. Felicitats parella!

El dissabte 15 d’octubre marxo a un quart de 9 del matí cap a Vic. A les 10 del matí comença la XXIV assemblea de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), d’on l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès en formem part des dels primers anys de l’ACM. Una assemblea on aprovem l’informe de gestió i pressupostos.
A l’acabar fem un petit refrigeri on aprofitem per parlar amb companys alcaldes i alcaldesses, aprofitant que l’assemblea és presencial i no telemàtica!
Després seguim amb els actes pel 40è aniversari de l’ACM i el lliurament dels premis ACM.
La veritat és que val molt la pensa ser un municipi associat a l’ACM, perquè el treballar en xarxa pel món municipal fa que puguem resoldre dubtes jurídics, de contractació, … estalviar temps i recursos amb la central de compres, participar de la formació per tècnics i electes i, com no, compartir coneixements i experiències.
Després dinem i cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari