Dimecres 24 de març: SOC, Ajuntament i Consell Comarcal

Dimecres 24 de març: comissió de seguiment del SOC, reunió amb treballadors municipals, junta de govern del Consell Comarcal i Ple ordinari del Consell Comarcal

A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) pel projecte PDPO, el pla de desenvolupament de polítiques d’ocupació 2021/2022 . Un parell d’hores seguint i comentant el projecte.

De les 12 a 1 quart de 2 del migdia, la Leo i jo ens reunim amb diferent personal municipal per comentar, com ahir, l’especificació de cada plaça a la RLT (Relació de llocs de treball) i la seva execució.

I per la tarda, Consell Comarcal! A les 7 de la tarda Junta de Govern de manera telemàtica amb quatre punts a l’ordre del dia, bàsicament d’ajuts individuals.
A 2 quarts de vuit del vespre, celebrem Ple ordinari amb trenta-vuit punts a l’ordre del dia. Vàries mocions i propostes com bases de selecció de personal, ajudes, … Acabem el Ple  a un quart de 10 del vespre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari