Dijous 25 de març: CDSOC i postgrau

Dijous 25 de març: consell director del SOC i sessions de Postgrau

De 9 a 11 del matí, em connecto al Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Un consell amb nou punts a l’ordre del dia, amb propostes i projectes molt importants com són la reprogramació del Programa Operatiu del Fons Social Europeu, el programa 30 plus, el programa de garantia juvenil o les subvencions destinades a Formació Professional d’alt nivell, entre d’altres.
Als Consells de Direcció assisteixen la directora del SOC, Ariadna Rectoret, i el Conseller, Chakir Homrani. No sé si seguiran en aquesta nova legislatura de la Generalitat, però m’agradaria que seguís l’Ariadna com a directora del SOC, perquè en aquest any, que ha estat complicat, ha estat sempre molt implicada, molt resolutiva i amb moltes ganes. A veure les properes setmanes…

A 2 quarts de quatre de la tarda em connecto, des de casa, a la sessió de cada dijous al Postgrau en lideratge i governança local. De 2 quarts de quatre a les 5 de la tarda tenim el Dr. Josep Ma Galí, que ens parla d’economia i societat. Ens parla sobretot de diferents exemples de col·laboracions público-privades.
A les 5 de la tarda, i fins dos quarts de set, la classe és amb Jordi torrent de geopolítica, mercats i comerç internacional. Una visió molt interessant per conèixer com funciona el comerç internacional i com ha funcionat al llarg de la història.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari