Dimarts 23 de març: mesa social, visita a la Cambra de Comerç de Tarragona i reunió de personal

Dimarts 23 de març: mesa social, reunió i visita a la Cambra de Comerç de Tarragona i reunió de personal

A 2 quarts de 10 del matí tenim la mesa social del mes de març. Ens reunim les assistentes socials, la tècnica d’ocupació, la regidora de serveis socials i jo. Tractem diversos temes, sobretot treballar conjuntament el tema social amb el d’ocupació i formació. Reunió productiva!

A les 12 del migdia marxem cap a la Cambra de Comerç de Tarragona, amb la Judith i l’Arantzazu. Tenim reunió amb en Jordi Cáceres per temes de dinamització comercial i de formació juvenil. De pas visitem l’edifici de la Cambra que és funcional i espectacular, amb molts història. I tenim el gran goig de reunir-nos amb la presidenta i amiga Laura Roigé. Parlem de diversos temes i em demanar que signi al llibre d’honor de la Cambra. Moltes gràcies presidenta i enhorabona per la gran tasca al capdavant de la Cambra!

Per la tarda em reuneixo amb el Félix i una part del personal municipal, per anar parlant de la RLT (Relació de Llocs de Treball) i la oferta pública d’ocupació. Imprescindible parlar-ho amb cadascun dels treballadors!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari