Dilluns 15 de febrer: propostes d’ajudes Covid preparades i trista notícia per la mort de l’Ángeles

Dilluns 15 de febrer: propostes d’ajudes Covid preparades i trista notícia per la mort de l’Ángeles

Fa uns 10 dies que tenim les propostes de la segona convocatòria d’ajudes a les famílies afectades econòmicament per la Covid i per les petites empreses que han vist reduïda la seva facturació a causa de la Covid. Però com que hi havia la campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya, no ho havíem fet públic.
Volem aprovar aquestes bases i convocatòries al Ple ordinari del 15 de març i, tal i com vaig dir a varis Plens, avui he enviat les dues propostes als regidors i regidores de la oposició perquè puguin dir-hi la seva fent aportacions, que revisarem.
Són subvencions millorades de les de l’any passat. L’any passat ens va passar com a molts municipis, que no teníem cap referència de subvencions com aquesta i ara hem pogut millorar-les veient com van anar. Les hem simplificat tant de contingut com de documentació.
Els hem donat vuit dies per revisar-les, temps suficient i de sobre. Així després tenim temps per signar-la i portar-la al Ple.

Al migdia m’assabento que ha mort l’Ángeles, una veïna de la Bisbal que patia una greu malaltia. Persona lluitadora i alegre. Descansa en pau, Ángeles.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari