12, 13 i 14 de febrer: final de campanya del PDeCAT, carnaval confinat i dia d’eleccions al Parlament

12, 13 i 14 de febrer: final de campanya del PDeCAT, carnaval confinat i votacions a les eleccions del Parlament

El divendres 12 de febrer treballant, com sempre, però amb dues escapades de campanya: al matí al Vendrell per fer costat al candidat Marc Arza a la llista de la demarcació de Tarragona pel PDeCAT, on tinc l’honor d’acompanyar-lo a la llista. Avui fa una marató per les 10 comarques de la demarcació.
I a quarts de 8 del vespre anem a Tarragona, per participar a l’acte de final de campanya del PDeCAT, on només hi assistim candidats i candidates. Emotiu i merescut final de campanya després de mesos i setmanes treballant per explicar el projecte!

El dissabte 13 de febrer és el dia de reflexió, per tant, dissabte tranquil a casa! Aprofitem per disfressar-nos a casa i fer fotos, enyorant els carnavals dels altres anys i esperant que l’any que ve el puguem viure i celebrar com cal!
En situacions normals avui al vespre hauríem anat al sopar i ball a la Societat, on la Judith i jo ens disfressaríem després d’anar a Can Gordei i l’Esplai a la festa de carnestoltes.

El diumenge 14 de febrer és diumenge de Carnaval i dia d’eleccions al Parlament de Catalunya. Com cada dia de votacions, els apoderats del PDeCAT som abans de les 8 del matí davant dels col·legis! Ens repartim les credencials i un apoderat va a cada col·legi per la constitució. Els altres ens esperem que es constitueixin les meses. Es constitueixen sense incidències i, per tant, anem a esmorzar seguint la tradició dels dies de votacions anant a menjar xocolata amb xurros a Bonamassa!
Vaig a votar a la franja proposada, entre 12 del migdia a 7 de la tarda. Hi vaig a quarts de 5 de la tarda i faig una mitja hora de cua. Ara a esperar al vespre el resultat del que han decidit els bisbalencs i bisbalenques!

La participació ha estat molt baixa a tot arreu, a la Bisbal també amb un 40,5%. Primer de tot un agraïment als presidents/es i vocals de meses que heu fet que fos una gran jornada, segura, sense incidències i molt àgil. Felicitar a la professionalitat del personal municipal que han treballat en les darreres setmanes perquè avui tot sortís bé. I també una felicitació als 1.177 bisbalencs i bisbalenques que avui heu votat i, per tant, heu decidit qui voleu que ens representi al Parlament pels propers anys.

Tot i el baix resultat del PDeCAT tant a la Bisbal com a la resta del país, estic molt orgullosa de formar-ne part, de formar part d’un projecte ferm que no enganya i que som conscients que això no ven, però que seguim treballant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari