16 i 17 de febrer: benvinguda, dimecres de cendra, SOC i audició de guitarra

16 i 17 de febrer: benvinguda a nous empadronats, dimecres de cendra, comissió de seguiment del SOC, i audició de guitarra de l’escola municipal de música

El dimarts 16 de febrer a primera hora, rebo uns nous bisbalencs que ja fa uns mesos que viuen aquí. Aquests mesos la majoria dels nous empadronats és degut a la pandèmia. Que de viure confinament tancats en un pis, busquen una vida diferent lluny de la ciutat. Benvinguts!
La resta de matí és de reunions amb l’equip de govern i tècnics.
També anem a veure de fora, com van les obres d’enderroc de la fassina. És una feina delicada i poc vistosa de moment.

El dimecres 17 de febrer és dimecres de cendra, l’inici de la quaresma. Com que enguany no hem viscut el Carnaval com estem acostumats, avui tampoc sembla dimecres de cendra!
A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), com a membre de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Avui és sobre la formació professional d’ocupació. No és una reunió massa llarga, i després segueixo amb altres temes de govern.
Per la tarda vaig amb el Magí a Santa Oliva, per l’audició de guitarra. Enguany l’escola municipal de música fan ara les audicions, per totes les mesures de la pandèmia. Els alumnes de tota la comarca van, en petits grups, a diferents municipis. Avui toca guitarres a Santa Oliva i entrem només un acompanyant per alumne quan toca el seu grup. Quina il·lusió quan s’han vist després de fer les classes telemàtiques! Tots els grups tocaven peces dels Beatles, i molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari