Dimecres 14 i dijous 15 d’octubre: consell de mobilitat, junta de govern del CCBP, reunió amb l’associació de veïns del Priorat, comerç local i formació de l’ACM

Dimecres 14 i dijous 15 d’octubre: assistència al consell de mobilitat, Junta de govern del CCBP, reunió amb l’Associació de veïns del Priorat, projectes de comerç local i segona sessió de formació amb l’ACM

El dimecres 14 d’octubre a les 5 de la tarda, em connecto a la reunió telemàtica del Consell de Mobilitat. Hi formo part com a representant de l’ACM (Associació de Municipis de Catalunya). ÉS el primer consell de mobilitat al que assisteixo i, l’Autoritat Metropolitana de Transport ens presenta un estudi molt interessant de l’àrea metropolitana.
I a les 7 de la tarda em connecto, també des de casa, a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès. Propostes aprovades però també aprofitem per parlar de temes comarcals.

El dijous 15 d’octubre de 9 a 11 del matí, ens reunim l’equip de govern i seguim amb la organització d’aquests últims mesos del 2020. Molt orgullosa de formar part d’aquest equip de govern!
A les 11 del matí, el Feliu i jo, ens reunim amb representants de l’Associació de veïns del Priorat per continuar amb temes que havíem comentat la setmana passada.

Després la Judith i jo anem a veure els comerços locals per fer-los dues propostes, una més immediata i una de formació i acció per d’aquí unes setmanes. Demà acabem la ronda!
Els bars i restaurants ens comenten la decisió de tancament que segurament serà per demà i ens costa explicar-ho. Costa perquè a la Bisbal tenim un índex molt i molt baix de positius i, en comptes de fer per àrees bàsiques de salut diferenciant segons el grau, s’ha fet per tot el país igual independentment del seu índex. Sé que és complicat però en aquest cas crec que no han estat encertats i que va en detriment dels establiments de restauració dels petits municipis com nosaltres.

Aquesta tarda la Judith i jo ens tornem a connectar, des de casa, a la segona sessió del seminari online de perfeccionament d’habilitats de comunicació i oratòria pels càrrecs electes locals, organitzat per l’ACM.
Primer la Mireia Castelló ens parla de l’storytelling. Un tema molt interessant, com és l’enfocament polític i ideològic de les narratives.
Fem una pausa i després seguim, fins a dos quarts de nou del vespre, amb en Carles Foguet, de l’argumentació persuasiva. Dues hores que passen molt ràpid!

Aquest curs és molt interessant, tot i que avui he tingut moments de desconnexió per tota desinformació que hi ha hagut aquesta tarda de si demà els bars tanquen, si obres, si el decret sortirà aquesta nit, si sortirà demà, … Normal que ens preguntin els bars perquè no saben què feri ja els hi hem dit que, fins que no es publiqui el Decret que és quan entra en vigor, no hi ha informació que valgui.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari