Dimarts 13 d’octubre: benvinguda a nou empadronat, sorteig del cicle Gaudí i Junta de Govern

Dimarts 13 d’octubre: benvinguda a nous empadronats, sorteig del cicle Gaudí, reunió d’equip de govern i Junta de Govern local

Avui seguim les notícies sobre la preocupant pujada de casos de coronavirus i les mesures que anunciaran en els dos propers dies. A la Bisbal, de moment, no tenim positius i anem en bona línia. Però no ens podem relaxar i hem de seguir complint-ho tot com fins ara. A veure què s’aprova… per molt que es digui pels mitjans de comunicació, fins que no ens arriba l’ordre aprovada no podem aplicar-la.

Aquest matí fem reunió d’equip de govern de 9 a 11 del matí, amb molta feina per repassar, comentar i fer!
També fem el sorteig de les entitats que gestionaran les entrades per les sessions de cinema del cicle Gaudí de cinema en català, d’octubre a desembre. Han vingut tres entitats interessades (Associació de dones la Roca Foradada, el grup de geganters i grallers de la Societat i l’associació de Gent Gran). Ja està repartit!

A les 11 dono la benvinguda a una nova família empadronada. Benvinguts!

I a les 7 de la tarda Junta de Govern local. Tocava ahir per la tarda però, al ser festa, la vam passar a avui.
Una Junta amb dinous punts a l’ordre del dia que aprovem per unanimitat:
– l’acta de la Junta de Govern del 28 de setembre

– atorgament de les subvencions a autònoms/es i petites empreses afectats/des per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19
S’hi van presentar 24 sol·licituds.
La Junta de govern del 13 de juliol va aprovar declarar com a beneficiaris i atorgar les subvencions a 8 sol·licitants, per un import total de 5.600€. També es va aprovar declarar com a no beneficiaris a vuit sol·licitants per no complir els requisits de les bases de les subvencions i requerir documentació a uns altres vuit sol·licitants per poder valorar, de nou, les seves sol·licituds.
Ja han presentat la documentació requerida i ara aprovem l’atorgament a 6 beneficiaris per un total de 4.000€ (un rep 300€, tres reben 700€ cadascun i dos reben 800€ cadascun). I es declara com a no beneficiaris a dos sol·licitants per no complir els requisits.

– declaració responsable d’obres

– la convocatòria del Xec nadó
Dirigida a les famílies que van tenir un fill/a o adopció l’any passat. En el moment en què es publiqui al BOP de Tarragona és quan comença el termini per presentar sol·licituds. El funcionament és el mateix dels anys anteriors: a les famílies beneficiàries se’ls donarà un talonari valorat en 100€ per gastar als comerços bisbalencs adherits a la campanya.

– adjudiquem provisionalment el servei de consergeria del camp de futbol municipal
És el resultat de la licitació que fa unes setmanes vam començar. L’objectiu és la gestió del camp de futbol municipal: manteniment, horaris, llum, rec,…
En el moment en que l’empresa que ha obtingut major puntuació presenti la documentació d’adjudicatària, ja es podrà signar i començar.

– pagament del 3r trimestre del conveni de serveis socials amb el Consell Comarcal del Baix Penedès
La liquidació aprovada ascendeix a 16.600,86€ i correspon als serveis prestats durant el tercer trimestre de 2020. Són: Professionals i serveis socials bàsics (9.471,61€); SAD dependència i SAD social (2.086,41€); Transport adaptat (686,10€); Serveis d’intervenció socioeducativa (460,98€); Immigració (268,94€); SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) (291,06€); Despeses TIC (92,47€) i Educadors de carrer (3.243,29€).
El 23 de març es va aprovar, mitjançant Decret d’alcaldia, la pròrroga del conveni de cooperació interadministrativa amb el Consell Comarcal del Baix Penedès en matèria de serveis socials (2016/2019), subscrit entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i diversos ajuntaments de la comarca. L’aportació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per a l’any 2020 serà de 76.282,98€.
Des de l’any 1989 el Consell Comarcal ha assumit competències en matèria de serveis socials i ha establert convenis de cooperació interadministrativa amb els ajuntaments de la comarca. El conveni vigent estableix la prestació del servei d’atenció social supeditat a les condicions del contracte programa per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

– pagament xecs nadó
paguem als comerços els xecs nadó de l’any passat que van utilitzar les famílies el mes de gener.

– alta al punt verd d’un nou usuari

– venda d’un nínxol

– pagament del 3r trimestre del conveni d’ocupació amb el Consell Comarcal del Baix Penedès
liquidació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) en matèria d’ocupació, corresponent al tercer trimestre de 2020, per un import total de 5.902,11€.
Aquest conveni s’emmarca dins de l’Acord estratègic per al desenvolupament i l’ocupació del Baix Penedès 2020, que es va aprovar al Consell d’Alcaldes del Baix Penedès el setembre de 2019. Aquest acord instava a sol•licitar diferents subvencions al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de millorar el desenvolupament econòmic i l’ocupació al Baix Penedès. Posteriorment, el 13 de gener de 2020, la Junta de Govern local va aprovar el conveni interadministratiu de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i la resta d’ajuntaments de la comarca per a l’execució dels programes d’ocupació que formen part de l’esmentat acord estratègic per un import de 23.608,45€.

– denegació d’una llicència urbanística

– proposta de tres despeses menors

– aprovació de factures per un total de 151.850,95€

– pagament de factures per un total de 25.819,45€

– atorgament dels premis literaris
aprovem els premis que va decidir el jurat i que es van lliurar el mes de juliol. A la propera junta s’aprovarà el pagament.

– pagament de la resta de conveni amb l’escola Ull de Vent
Després de presentar la justificació, aprovem el pagament de la resta d’import. És el conveni pel curs 2019/20

– canvi de titularitat d’un rebut d’escombraries per canvi de titularitat

– aprovem el projecte executiu d’obres d’un particular

Feina i més feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari