Setmana del 27 de juliol: vacances en família al pirineu

Del dilluns 27 de juliol al dilluns 3 d’agost al migdia: vacances al Pirineu

Els últims anys hem marxat de vacances per Europa. Enguany, per la Covid-19 i també per donar suport al turisme del nostre país, passem uns dies a la Seu d’Urgell i a Vielha.
El dilluns 27 de juliol arribem al migdia a la Seu d’Urgell i segueix fent molta calor! Teníem la il·lusió que refrescaria aquí dalt, però no!
A la Seu d’Urgell visitem la catedral, el museu diocesà i episcopal i també l’Espai Ermengol, a part de passejar pels carrers de la ciutat. Aprofito per començar el llibre “El destí dels herois”, de Chufo Llorens, que captiva des de la primera pàgina.
Fem unes bones passejades pels parcs del Valira, parc dels enamorats i parc del toll del bressol. Anem cap al Parc Olímpic del Segre on passegem al costat del riu Segre un parell d’hores, parant per mullar-nos els peus al riu, que s’agraeix moltíssim!

Estant a la Seu, un dels dies fem la vola a la serra del Morral, des d’Aravell. Una passejada de poc més de quatre quilòmetres. I aprofitem per dinar i visitar el poble de Castellbò, molt bonic!

Després anem cap a Vielha on, a part de visitar la ciutat fem moltes excursions pels voltants. Aquí la temperatura baixa una quants graus i s’agraeix moltíssim!
A Vielha tombem pels carrers, per la vora del riu Nere i visitem el museu de la llana, un espai molt petit però amb una història molt interessant.
Estem uns dies voltant per pobles com Vilamòs o Les però també fent caminades per Montgarri, el pla de Beret i cap als saltants d’aigua de Saut deth Pish i Uelhs deth Joèu, sense deixar-nos de pujar als Colomers.

Dies de descans, de família, de natura, de pirineu, de país i de desconnexió del dia a dia, per carregar piles després d’uns mesos difícils i diferents però que hem anat superant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari