Divendres 24 de juliol: celebrant Sta.Cristina (sense anar a l’ermita), convocatòria de la comissió especial de comptes i fotografia amb la Colla Castellera de la Bisbal

Divendres 24 de juliol: Santa Cristina, convocatòria de la Comissió especial de comptes i fotografia amb la Colla Castellera de la Bisbal

Avui al matí bàsicament és preparar l’expedient i anar signant la convocatòria i tot el que acompanya a la Comissió especial de comptes. La convoquem pel dia 21 d’agost al matí.
L’objectiu de la Comissió de Comptes és examinar, estudiar i informar del Compte General anual del Pressupost de l’Ajuntament en compliment del que disposa la Llei i el ROM. La Comissió, que es convoca amb més de quinze dies d’antelació perquè els regidors i les regidores puguin consultar la documentació de l’expedient de manera electrònica i a les oficines municipals altra documentació així com consultes. Des d’avui que poden consultar tot l’expedient de manera electrònica, fet que facilita que tots els regidors ho puguin fer des de casa i a l’hora que vulguin, sense haver de dependre dels horaris de les oficines.
La Comissió està integrada per un membre de cada grup polític de la Corporació amb vot ponderat, en aquest cas: Feliu Gil en representació de Compromís amb la Bisbal (6 vots ponderats); Daniel Caballero en representació del PSC (2 vots ponderats); Xavier Faura en representació d’Units per la Bisbal-FIC (1 vot ponderat); Maguy Antolín en representació d’Ara la Bisbal (1 vot ponderat) i Sílvia Monfort en representació d’ERC-AM (1 vot ponderat).
També formo part de la Comissió també en formo part com a presidenta, i també la secretària municipal i la tresorera municipal.

A quarts de 8 del vespre quedem amb la canalla i la Junta de la Colla Castellera de la Bisbal-Bous, per fer la fotografia. Fa molta il·lusió tornar a veure part de colla amb les camises i a punt de fer castells! Aquest any no podrà ser però esperem que el 2021 ja puguem gaudir de diades castelleres!
Avui és Santa Cristina i, si fos un any “normal”, estaríem a la missa a l’ermita de Santa Cristina. Però amb la pandèmia han decidit no fer la missa a l’ermita, perquè és petita i cada any ve molta gent, el que faria difícil complir amb la normativa. Per tant, la missa es fa a la parròquia amb la imatge de Santa Cristina als peus de l’altar.
Cantem els goigs de Santa Cristina i felicitem a les cristines!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari