Dimecres 22 de juliol: comissió seguiment CDSOC, casament civil, presentació de l’avanç del PTP Penedès, Junta govern del CCBP i aires de Festa Major

Dimecres 22 de juliol: comissió de seguiment del CDSOC, celebració de casament civil, presentació de l’avanç del PTP del Penedès, Junta de govern del Consell Comarcal i sons de Festa Major!

A quarts d’11 del matí em connecto a la videoconferència de la comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya), com a representant de l’ACM. Tenim varis punts a l’ordre del dia, entre els que hi ha informacions i propostes d’ocupació molt interessants. Acabem una estona abans de les 12 del migdia.

A la 1 del migdia celebro el casament civil d’una parella bisbalenca, a la sala de Plens. Felicitats!

Per la tarda seguim!
A les 6 de la tarda em connecto a la videoconferència de la presentació de l’avanç de propostes del Pla Territorial Parcial del Penedès i del procés participatiu.
El Pla territorial parcial del Penedès dona resposta a la Llei 23/2010 del 22 de juliol de modificació de la Llei 1/1995 i de la Llei 23/1983 per a fixar l’àmbit de planificació territorial del Penedès, i al Decret 208/2013, de 30 de juliol, pel qual es desplega la Llei 23/2010, del 22 de juliol, de modificació de la Llei 1/1995 i de la Llei 23/1983 per fixar l’àmbit de planificació territorial del Penedès.
Abasta les comarques de l’Alt Penedès, El Baix Penedès, El Garraf i alguns municipis de la comarca de l’Anoia.
Des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya han redactat l’Avanç de propostes del Pla territorial parcial del Penedès. En base a aquest document ara volen iniciar un ampli procés participatiu sobre Pla Territorial Parcial que involucri a tots els actors que, d’una manera o altra, incideixen en el territori penedesenc.
Per aquest motiu han organitzat aquesta sessió de presentació del document d’Avanç de propostes del PTP del Penedès i del corresponent procés de participació ciutadana.
Hi intervenen l’Agustí Serra, secretari de l’Agenda Urbana i Territori, en Josep Armengol, sub-director general d’Acció Territorial, l’equip redactor del Pla i en Pablo Garcia, Sub-direcció General de Participació Ciutadana.

El document passa a ser públic, perquè tothom el pugui estudiat i preparar suggeriments i propostes. Aquí teniu l’enllaç per consultar-lo.
Al setembre començarà el procés participatiu, que es basa en el model deliberatiu de participació. L’objectiu és obtenir propostes de l’àmbit municipal i de la societat civil. El portal de participació és en aquest enllaç.
El procés participatiu comença al setembre amb activació de les eines d’informació del portal participatiu. Els mesos d’octubre i novembre s’obren webinars, qüestionaris on-line i sessions deliberatives de diversos temes del Pla. El mes de desembre s’elaboraran els informes. I finalment una sessió de retorn oberta a totes les persones participants.

Acabo a tres quarts de 8 del vespre i a dos quarts de 9 del vespre em connecto a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès, telemàtica.
Una junta amb varis punts a l’ordre del dia, sobretot de pagament d’ajudes escolars del curs que hem acabat.

Mentre estic a casa en videoconferència escolto el típic so previ de cada any de Festa Major, com són els assajos dels timbals del Ball de Diables. Quina alegria sentir-ho i més en la situació actual!
A part, ja hem comprat els últims vins i caves de Cellers Domenys que els guardem per Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari