18 i 19 de juliol: cap de setmana de l’aniversari del nostre casament

18 i 19 de juliol: cap de setmana de celebració de casament civil i de l’aniversari del nostre casament

El dissabte 18 de juliol al migdia, tinc el goig de celebrar el casament civil de dos veïns del Priorat de la Bisbal: la Hanna i el David. Moltes felicitats parella!
És de les feines més emotives i agradables de ser alcaldessa i aquest és especial, perquè és el primer que celebrem després del confinament. Això també implica mesures especials: tothom amb mascareta, inclosos els nuvis i l’aforament limitat. Amb la decoració, sempre especial, de l’Eva de Secrets Vintage.

El diumenge 19 de juliol fa 17 anys que el Rafel i jo ens vam casar. Un dia amb molta calor, com avui, i inoblidable! Ho celebrem anant a dinar tots quatre al mateix restaurant on vam fer el banquet, al Molí d’en Mallol a Montblanc.
Un dia inoblidable el de fa 17 anys, començant una nova vida que no canvio per res del món! Avui un record també per totes les persones que ens van acompanyar el 19 de juliol del 2003 i que avui no són entre nosaltres, especialment el meu sogre, el Rafel, que fa pocs mesos que ens ha deixat.

Comparteixo dues fotografies del dia del casament:

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari