Divendres 17 de juliol: reunió amb la Colla Joves Xiquets de Valls

Divendres 17 de juliol: reunió amb la Colla Joves Xiquets de Valls i assistència a la inauguració de la seva exposició

Fa unes setmanes ens vam reunir amb la Colla Castellera de la Bisbal i amb els Castellers de Vilafranca, avui ens reunim amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la setmana que ve amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i ens fem foto amb la Colla Castellera de la Bisbal. Tot això en un any sense pandèmia, hagués sigut un dia de finals de juliol on presentem la diada castellera del 15 d’agost i fem el sorteig.
Enguany és diferent però no volem deixar el contacte amb les grans colles castelleres que ens visiten, que ja són com de casa!

Quan vam demanar per parlar amb la Colla Joves, ens van comentar que si hi anàvem avui podríem també assistir a la inauguració de l’exposició “Colla Joves. 50 anys de la represa”, i així ho hem fet.
El Feliu, regidor de festes, la Judith, regidora de cultura, i jo mateixa anem al local de la Colla i ens reunim amb part de la junta. La veritat és que no hi havia estat mai al local, i ens fan una visita per descobrir-lo.
Em demanen també que escrigui en el llibre d’honor i, és tot un honor per mi! Moltes gràcies!

Després anem caminant cap al pati de Sant Roc per la inauguració de l’exposició “Colla Joves. 50 anys de la represa”. Uns sèrie de plafons i fotografies d’aquests 50 anys anys, en moment significatius per la Colla on també hi ha un plafó de la Bisbal. Fa quaranta-quatre anys consecutius que actuan a la plça de la Bisbal!
M’acompanyen fins la cadira al costat de la gran alcaldessa de Valls, Dolors Ferrer, i comença l’explicació.
Molt interessant amb un final musical; el toc de castells, que tan trobarem a faltar sentir-lo aquest estiu! Moltes gràcies i felicitats per l’exposició!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari