Dijous 16 de juliol: presentació de l’índex FEGP de productivitat i reunió d’ensenyament

Dijous 16 de juliol: dia de la Mare de Déu del Carme amb presentació de l’índex FEGP de productivitat i reunió d’ensenyament

Avui dijous 16 de juliol és el dia de la mare de Déu del Carme, patrona de moltes poblacions de pescadors. A casa sempre ho celebràvem dinant a la vinya de Cal Llach, per celebrar el Sant de l’àvia.

Aquest matí assisteixo, telemàticament, a la presentació de la 16na edició de l’índex FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) 2020, de competitivitat comarcal. Sempre que puc hi assisteixo, perquè és un estudi molt interessant i d’on se n’extreu informació molt important.
Aquest índex facilita, utilitzant les mateixes paraules que a la presentació, la identificació d’aquells aspectes en els que les comarques presenten potencialitats que les poden ajudar a reorientar la seva estructura productiva i a repensar els seus models de desenvolupament, per tal de fer-les més ressilients davant de xocs similars, facilitant la presa de decisions i la posada en marxa de noves estratègies de desenvolupament.
Enguany, aquesta presentació també té en compte la situació actual de la Covid-19 i la seva afectació a l’economia productiva. Tot i així, a la comarca millorem en el rànquing de productivitat en 5 posicions i ens situem a la 17. Felicitats a la FEGP per la realització d’aquest estudi i donar-lo a conèixer!

Per la tarda ens reunim, per tercera vegada i no última, de manera telemàtica amb els serveis territorials d’ensenyament de Tarragona. Ens hi connectem la Leo, regidora d’ensenyament, i jo i tots els Ajuntaments de la comarca.
És una altra reunió sobre les indicacions pel nou curs escolar tant de primària com secundària, amb totes les mesures per la Covid-19 i que afecta tant als horaris com als serveis de neteja, de transport escolar, de menjador escolar, … per tant, afecta a serveis que són competència del Consell Comarcal i també a serveis de competència municipal.
Reunió d’una hora i mitja on es parla de tots aquests aspectes. A l’acabar, ens emplacem a una reunió per començaments de setembre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari