13 i 14 de juny: Barri de la Plaça, Mas Llagostera, Corpus i el record que fa 5 anys vam entrar a govern

13 i 14 de juny, confinament: Barri de la Plaça, nit de tapes a Mas Llagostera, Diumenge de Corpus i recordant que fa 5 anys que vam entrar a govern

Avui dissabte 13 de juny fa 5 anys que vaig prendre possessió del càrrec d’alcaldessa. Un dia molt especial en què començàvem una nova etapa a la Bisbal, una nova etapa de bona gestió, transparència, respecte i nous projectes.
Recordo la sorpresa al saber que l’ex-alcalde i cap de llista d’ERC i una altra membre, no seguien de regidors a la oposició, enganyant una vegada més als seus votants que van veure que no agafen l’acta de regidors després de donar-los la seva confiança. Va ser un Ple de constitució emocionant i compartit amb molta gent i també amb un record per totes les persones que havien treballat per aconseguir aquest canvi.
Una nova legislatura amb un gran equip amb la Judith, la Leo, el Pere i el Feliu, grans persones que durant quatre anys han treballat molt amb il·lusió, empenta i passió!

Avui comencem les festes del barri amb el barri de la Plaça, d’anar a portar la coca. Un any diferent per la Covid-19 i que va que entre la Comissió de festes dels barris i la Judith, regidora de cultura, es reinventin els barris.
Celebració simbòlica però suficient per viure el barri, recordant barris anteriors i amb ganes de viure un Barri de la Plaça l’any que ve amb tota normalitat.
Molts veïns del barri de la Plaça engalanen els seus balcons i a les 6 de la tarda, el Grup de grallers i tabalers de la Societat, fan el recorregut del barri amb música. Bona part de l’equip de govern seguim les gralles, amb totes les mesures, vivint aquest barri de la Plaça en any de confinament!

Al vespre anem a Mas Llagostera, a la nit de tapes entre vinyes. Ens hem apuntat al sopar de tapes maridat amb vins de l’Apical i acompanyats per la música del grup comarcal Attack Jazz Quartet. El Rafel i jo seiem amb el Joan i la Cristina i, per tant, companyia immillorable!
Tota la organització amb les mesures pertinents, i passem una gran vetllada sopant unes tapes boníssimes acompanyades de bons vins i cava i d’una música ideal, tot entre vinyes. Felicitats a les Cristines, el Pere, la Maria i totes les persones que ho heu fet possible. Un dissabte genial!

El diumenge 14 de juny és Corpus. Si no fos per la Covid-19 avui hi haurien Comunions i la processó de Corpus amb carrers guarnits amb altars i catifes. Ens hem hagut de reinventar la celebració del Corpus també!
La missa de diumenge, amb una petita catifa de flors davant l’altar. Després de la missa el mossèn ha sortit de l’església per beneir el poble, mentre la gent ens quedàvem dins. Missa cantada per la Coral antistiana, molt ben cantada!
Avui fa bon dia, amb més calor i gaudint d’un nou cap de setmana de juny!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari