Divendres 12 de juny: reunions d’urbanisme i del SOC i dinar a l’Ull de Llebre

Divendres 12 de juny, confinament: reunió de tècnics d’urbanisme, Comissió de seguiment del CDSOC i dinar d’amics a l’Ull de llebre

A quarts de 10 del matí comencem reunió amb els tècnics municipals d’urbanisme per projectes començats i fer-ne el seguiment. Una reunió de quasi dues hores però que calia fer-la, perquè amb aquests mesos ara s’han de replantejar i seguir fent el seguiment del que tenim engegat o sobre la taula.

A les 12 del migdia, reunió telemàtica de la Comissió de seguiment del Consell de direcció del SOC. Més d’1 hora i mitja molt interessant, on ens expliquen i comentem la programació del SOC per aqust 2020 i molts altres temes molt importants sabent el que vivim i el que vindrà. Fa pocs mesos que en formo part, com a membre de l’executiva de l’ACM, i s’aprèn molt en aquestes comissions.

I després dinar al restaurant Ull de Llebre amb amics que hem anat parlant però que feia tres mesos que no ens veiem sense pantalles. Al restaurant hi havia anat algun diumenge a recollir menjar per emportar però encara no hi havia anat dins. Un plaer, com sempre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari