Divendres 11 d’octubre: “Llegir el teatre” i xerrada sobre seguretat ciutadana

Divendres 11 d’octubre: m’inscric a “Llegir el teatre” i per la tarda xerrada dels Mossos sobre seguretat ciutadana

Tenim una biblioteca municipal molt activa que organitza activitats com el Contacontes, el Club de lectura fàcil i ara organitza “Llegir el teatre“. Un club de lectura sobre textos teatrals amb 3 obres incloses en la programació del TNC (Teatre Nacional de Catalunya). Aquest octubre llegim “La Rambla de les floristes”, de Josep Ma de Segarra, el febrer “Justícia” de Guillem Clua i a l’abril “Les veus interiors” d’Eduardo de Filippo. I al mes de maig anirem al TNC a veure “Les veus interiors”.
Ja tinc “La rambla de les floristes” per llegir. M’agrada molt aquesta obra per com està escrita, pel que escriu i el que transmet. Recordo haver vist l’obra de teatre per la televisió, on la florista Antònia la interpretava la Rosa Ma Sardà i també recordo que la va posar en escena el grup de teatre de la Societat amb la Lali Cañís fent d’Antònia i que va ser tot un èxit! La setmana que ve la començo a llegir.

I a les vuit del vespre assisteixo a la xerrada dels Mossos sobre seguretat ciutadana i que avui es fa a l’auditori del CMC (Centre Municipal de Cultura). ÉS la tercera de les xerrades organitzada pel regidor de seguretat ciutadana Félix Villazán i que són tot un èxit.
Hem fet les xerrades al Priorat, la Miralba i l’Esplai. Avui al poble i d’aquí quinze dies l’última a Can Gordei. Són xerrades molt interessant i útils i amb molta assistència de veïns i veïnes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari