12 i 13 d’octubre: cap de setmana d’acte de JuntsXCat a Terrassa i de la Fira de Santa Teresa al Vendrell

12 i 13 d’octubre: a Terrassa amb JuntsXCatalunya i a la Fira del Vendrell

El dissabte 12 d’octubre assisteixo a l’acte organitzat per JuntsXCat a Terrassa, acompanyant a la Judith Vidal que va a les llistes del Senat i al Jordi Marlés que va a les llistes del Congrés. També venen altres companys del Baix Penedès, juntament amb el Rafa Serrano que també és candidat. Són candidats a les eleccions del 10 de novembre i ja eren candidats a les eleccions de l’abril. Unes eleccions que no s’haurien de celebrar perquè, de la mateixa manera que els municipis hem d’establir pactes per governar o governar en majoria o minoria, també hauria de ser el mateix per l’Estat. La població vota i és obligació dels que surten escollits de posar-se d’acord, de fer el pacte que creguin millor per governar el país. Trobo que és un insult que, per no posar-se d’acord, s’hagin de repetir eleccions, tornar a fer una despesa important que paguem entre tots perquè possiblement potser ens tornarem a trobar igual! Hauria de ser “obligatori” arribar a un acord o s’hauria de plantejar la segona volta com fan altres països.
Però tenim la legislació que tenim i toquen eleccions. Estem a Terrassa, ciutat del Conseller empresonat Josep Rull, qui encapçala la llista pel Congrés per JuntsXCat a Tarragona, terres de l’Ebre i Baix Penedès, amb molta gent de JuntsXCat i PDeCAT per donar suport i escalf a les famílies dels presos polítics i per donar el tret de sortida a les llistes del Congrés i el Senat de JuntsXCat, unes llistes obertes a tothom qui s’hi ha volgut sumar pensant en clau de país i d’unitat, no de partit. Uns grans i emocionants parlaments començant per la dona d’en Josep Rull i continuant per alcaldes i alcaldesses i consellers i conselleres, per acabar amb el gran MH president Artur Mas i el MH president Quim Torra i la candidata del Congrés per Barcelona Laura Borràs.
Un matí de país, de partit, d’amics i companys, d’emoció i treball a les portes de conèixer una sentència que serà injusta per empresonar persones que van posar urnes i van permetre votar.

Diumenge 13 d’octubre per la tarda anem a Fira al Vendrell, per seguir amb la tradició Fem un tomb i ens aturem a veure la plantada de bèsties de foc. Bona fira!
A casa veig “The peoples sing“, la final del concurs europeu de corals, que se celebra cada dos anys i que enguany es fa al Palau de la Música de Barcelona. Gran nivell, grans cançons i la millor manera de gaudir d’una tarda tranquil·la.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari