Dimarts 8 d’octubre: reunions amb Fundació Humana i serveis socials i començo un nou llibre

Dimarts 8 d’octubre: reunió amb la Fundació Humana, reunió amb serveis socials comarcals i començo nou llibre

Aquest matí la Paqui, regidora de benestar social, i jo ens reunim amb un representant de la Fundació Humana, que és qui gestiona els contenidors de roba que tenim al municipi. Ens explica la memòria del 2018 de la Fundació i aprofitem per parlar de reorganitzar la ubicació d’alguns dels contenidors i posar-ne algun de nou.
ÉS molt important reciclar bé la roba, perquè bona part es reutilitza aquí o en altres països i una part menor és la que es llença i això contribueix a una millor sostenibilitat. És molt important que sabates, cinturons, draps, … i roba esquinçada o feta molt malbé, també la deixem al contenidor de roba i mai l’hem de llençar al rebuig. Petites coses que anem aprenent!

Després ens reunim, la Paqui, la Judith i jo, amb serveis socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per unes jornades que organitzaran ben aviat. Gràcies per comptar amb la Bisbal!

Al vespre acabo el llibre sobre el Gaudí que està bé, tot i que no és una lectura per abans d’anar a dormir però sí que és molt interessant. Avui començo el “El fibló” de Sílvia Soler. No me n’he llegit cap d’ella, però crec que començaré i no podré parar perquè les vegades que l’he sentit per la ràdio o l’he vist per la televisió, m’ha agradat molt sentir-la. Ja us ho explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari