Dilluns 7 d’octubre: constitució i primera reunió de treball de l’executiva de l’ACM

Dilluns 7 d’octubre: primera reunió de l’executiva de l’ACM i reunió de govern municipal

Avui al migdia ens hem reunit els membres del Comitè executiu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques) al carrer València de Barcelona, que és on hi ha la seu.
Hi he anat en tren, ja que sempre que vaig a Barcelona intento anar-hi en tren. L’agafo a Calafell i baixo a l’estació de Passeig de Gràcia i desprès només cal caminar uns minuts.
Constituïm el comitè i fem la primera reunió de treball de l’executiva després de l’elecció del nou president Lluís Soler, alcalde de Deltebre, el 20 de setembre a l’assemblea de Girona.
La sessió ha servit per nomenar la nova secretària general de l’ACM, la Joana Ortega, i també s’ha donat compte del nomenament de les vicepresidències. Encara queda definir varis aspectes que anirem treballant les properes setmanes.
Hi hem assistit una trentena d’alcaldes i alcaldesses. A l’acabar hem visitat les oficines i els diferents espais de l’ACM. Al sortir encara he tingut temps d’agafar el tren de quarts de 3 del migdia per ser a les 4 de la tarda a casa.
És un honor poder ser a l’executiva de l’ACM i seguir treballant per la Bisbal i el país, des d’un altre mitjà. És la primera vegada que formo part d’aquesta executiva, tant important dins el món municipal, i agraeixo la confiança al president Lluís Soler i al PDeCAT per aquest nou repte on aportaré els meus coneixements i experiència però que segur que n’aprendré molt.

Ja estem a la recta final del 2019 i per això comencem a treballar en el nou pressupost del 2020. Per això l’equip de govern ens reunim de les de la tarda a les 10 de la nit per començar a donar forma al nou pressupost. És una de les tasques més importants i, com que des del 2016 complim els objectius, podem destinar una important partida a diferents inversions.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari