Dijous 19 de setembre: reunió de l’escola municipal de música i sessió de treball del PDeCAT

Dijous 19 de setembre: reunió de temes urbanístics, reunió de l’escola municipal de música i sessió de treball al PDeCAT.

Aquest matí cal destacar una reunió d’urbanisme d’un projecte que ja comença a agafar forma. És un projecte que ja ve de l’altra legislatura i que aviat iniciarem!

Per la tarda fem la reunió informativa de l’escola municipal de música pel curs 2019/10. Enguany hi ha novetats perquè l’Escola de música Contrapunt ha guanyat la licitació i és qui gestionarà l’escola els propers anys. Primer la Leo, regidora d’ensenyament, ha fet la presentació i després el Jordi, l’Álex i el Lluís han explicat el projecte, horaris, classes, … i s’ha obert el torn de preguntes. L’escola començarà a l’octubre i segur que serà un gran èxit!

Surto de la reunió per anar al Vendrell al debat obert als associats i associades del PDeCAT, al local del Vendrell. De la Bisbal hi som una bona representació! La sala ben plena i amb un debat molt interessant sobre projectes de futur. Cal saber on som i on volem anar i, el més important, decidir-ho entre tots!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari