Dimecres 18 de setembre: taula social, reunió pel PUOSC, Consell d’alcaldes i CUBP

Dimecres 18 de setembre: taula social, sessió informativa del PUOSC, Consell d’alcaldes i CUBP

Aquest dimecres al matí ens hem reunit la taula social amb la regidora de serveis socials, Paqui Cepas, serveis socials del Consell comarcal, la secretària, tresorera, la tècnica de SOM Bisbal i jo. Teníem molts temes sobre la taula on els gestionem de manera transversal: serveis socials, ajuntament i ocupació. Molt bona feina!

A quarts de 5 de la tarda anem a Tarragona, a l’auditori de la Diputació per la reunió informativa convocada pel Secretari d’administracions locals i de Relacions amb l’Aran, Sr. Miquel Àngel Escobar, sobre el PUOSC.
El Govern de la Generalitat ha recuperat el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per a inversió dels ens locals pel quatrienni 2020/24. Feia dues legislatures que no les podia convocar, i són les subvencions més importants pels Ajuntaments, en matèria d’inversió.
Les bases ja estan publicades i el termini per presentar sol·licituds és fins a mitjans de novembre.
Primer ens ha donat la benvinguda la Presidenta de la Diputació de Tarragona i després ha pres la paraula el Delegat del Govern del Camp de Tarragona i l’Honorable Consellera del Departament de la Presidència Meritxell Budó ens ha presentat aquesta convocatòria del PUOSC.
A continuació la Directora d’Administració local de la Generalitat i el director dels serveis territorials de governació a Tarragona ens han presentat el Pla i totes les característiques. Ha estat una sessió profitosa, on hi hem assistit molts polítics i tècnics del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès.

De Tarragona cap al Vendrell! Tenim Consell d’alcaldes, amb set punts a l’ordre del dia: seguretat, ocupació, ensenyament, … Un Consell d’alcaldes extens però anant per feina.
Acabem el Consell d’alcaldes i comencem la sessió ordinària de la Junta General del Consorci Universitari del Baix Penedès, amb quatre punts a l’ordre del dia.

Dia intens, amb moltes reunions i bones sensacions per nous projectes i bona feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari