Dissabte 3 d’agost: partit del primer equip de Joventut Bisbalenca i seguim amb la Festa de Can Gordei

Dissabte 3 d’agost: inici de pretemporada del primer equip de Joventut Bisbalenca i seguim amb la festa a Can Gordei.

Aquesta tarda anem a veure el primer partit d’inici de pretemporada del primer equip de Joventut Bisbalenca, contra el CD Vallmoll, amb el Sergi i el Roger al capdavant. No ens quedem tot el partit i, just abans de la mitja part, marxem cap a Can Gordei que fa hores que segueix amb la seva festa.

Arribem una mica abans de les 8 del vespre a Can Gordei i, al cap d’una estona, comença l’actuació del Grup de Geganters i Grallers de la Societat, amb els gegantons Jordi i Cristina. Bona actuació i molt bona acollida per part de Can Gordei.


Ens quedem al sopar popular, amb molta gent. Tot molt ben organitzat per la Comissió de festes. I després de sopar ens quedem al ball, amb el grup la Solfa, grup bisbalenc amb la Rita i l’Álex. Felicitats a la comissió de festes de Can Gordei per l’èxit en l’organització i l’èxit de convocatòria!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari