Divendres 2 d’agost: festa a Can Gordei, Mancomunitat de l’Albornar, cine, assaig de la cercavila i Mas de les Gralles

Divendres 2 d’agost: comencem el mes d’agost amb la festa a Can Gordei, l’inici d’aquest mandat de la Mancomunitat de l’Albornar, cine amb la família, assaig de la cercavila de la Festa Major i nit musical a Mas de les Gralles.

L’estiu és la viva mostra de la vida cultural i de festa a la Bisbal, i aquests dies al bloc en són una bona mostra.
A quarts d’11 del matí anem a Can Gordei per l’inici de les festes amb el “chupinazo”, el tret de sortida a totes les activitats del cap de setmana. Tot seguit comencen els campionats d’Uno i de domino.

Marxem per anar a la Mancomunitat de l’Albornar, a Idiada, amb la primera assemblea d’aquest mandat on en formem part els Ajuntaments d’Albinyana, Santa Oliva, Banyeres i la Bisbal. De la Bisbal repeteixo, ja que en formem part els alcaldes dels quatre municipis, i s’estrenen com a membres de la Mancomunitat la Judith i la Leo. Dels altres municipis també hi ha gent nova.
Primer constituïm l’assemblea amb els noms dels representants de cada municipi i després ja anem per feina, tractant diferents assumptes.

Després de dinar anem la família al cine a veure “Los Japón“, una comèdia amb Dani Rovira. Una d’aquestes pel·lícules d’estiu per passar l’estona, riure una mica i passar la tarda!

Però el divendres no s’ha acabat, perquè a quarts de 9 del vespre anem cap a la Riba per començar l’assaig de la cercavila de la Festa Major, que ja la tenim a tocar! És iniciativa de les Gitanes, felicitats per la idea! i hi participen les Gitanes, el ball de Diables (amb els timbals), els Bous i el grup de Geganters i Grallers de la Societat. Fem el mateix recorregut que es farà el dia 14 d’agost i acaba igualment davant l’Ajuntament. Ja s’olora temps de Festa Major!

Marxem cap a l’Ortigós, a Mas de les Gralles, on el Juanjo organitza la segona vetllada musical. Avui amb “Aires de New Orleans” amb el Grup “Apocadixie Cotton Pîckers“, que ens ofereixen un magnífic concert de jazz i blues dels primers anys a New Orleans. Una gran vetllada amb bona música, bona companyia i una fresqueta molt agradable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari