Diumenge 4 d’agost: últim dia de festa a Can Gordei i 19è torneig in memoriam Salva Ribas

Diumenge 4 d’agost: últim dia de festa a Can Gordei i 19è torneig in memoriam Salva Ribas.

Diumenge al matí anem a Can Gordei pel tobogan d’aigua que han instal·lat a l’Avinguda Can Gordei davant del local. Hi ha molta participació, sobretot de nens i joves. És una bona idea amb la calor que està fent!

A les 5 de la tarda som a camp de futbol Josep Bové, del CE Vendrell, per assistir un any més al torneig in memoriam Salva Ribas, que enguany és la dinovena edició. Un torneig que va començar ahir a la tarda. Avui comença el partit de CFB Marc Bartra i CF Vilafranca, amb molt bons jugadors per part dels dos equips. Quan acaba el partit i, abans de començar el segon, és quan té lloc l’homenatge.
Surten al camp els quatre equips participants del torneig (CFB Marc Bartra, CF Vilafranca, RCD Espanyol i CF Damm), la família (el Salvador, l’Anna Ma i la Cristina), les autoritats comarcals (regidor d’esports del Vendrell, president del Consell Comarcal, alcalde de Llorenç, diputada i jo) i del futbol (president de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, ex-jugador del Barça Sr.Sadurní i el Josep Maldonado). ÉS el moment més emotiu del torneig, quan la família rep presents dels quatre equips i lliuren records del memorial als equips i les autoritats. Acabem amb la interpretació del cant dels ocells mentre la Colla Castellera els Bous aixequen pilars i despleguen una pancarta amb la fotografia del Salva.
Moltes gràcies família Ribas Miró per deixar-me compartir aquests moments amb vosaltres! Després ens quedem per veure el “saque” d’honor per part del Josep Maldonado i la primera part del segon partit del RCD Espanyol i CF Damm.

No ens quedem fins al final perquè tornem a Can Gordei pel lliurament de premis dels campionats d’Uno, de poker, de cartes, de petanca, de futbol i de bàsquet, amb molts participació tant infantil, com juvenil i d’adults. Sopem uns entrepans boníssims que ens prepara la Loli i seguim amb el monòleg a càrrec de Tiran Lara, qui ens fa passar una bona estona. A quarts d’1 de la matinada continua la festa amb disco mòbil però nosaltres marxem cap a casa a descansar, després d’un cap de setmana intens!
Torno a felicitar a la Comissió de Festes de Can Gordei per la organització i a tots els veïns i veïnes que participeu en les activitats.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari