Nou bloc de Compromís amb la Bisbal

T’animo a seguir i compartir el bloc de la candidatura de Compromís amb la Bisbal.

Aquest bloc va sorgir a començaments del 2015 i, després de les eleccions municipals d’aquell maig, va passar a ser el bloc de l’alcaldessa. El meu bloc on comparteixo amb tots vosaltres l’agenda diària de l’Ajuntament, del Consell comarcal, del partit i també part de la vida familiar així com reflexions i opinions. Són més de 1.000 publicacions que he compartit amb tots vosaltres i us ho agraeixo de tot cor!

Ara estem a les portes d’una nova campanya electoral, la d’aquí tres setmanes de les eleccions municipals. I per aquest motiu us convido a entrar i compartir el nou bloc de Compromís amb la Bisbal a través d’aquest enllaç. Hi trobareu la presentació de la llista, la presentació un a un dels candidats, els actes de campanya i molt més.

Espero trobar-vos-hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari