Dilluns 6 de maig: Consell d’alcaldes i trobada d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya

Dilluns 6 de maig: Consell d’alcaldes i dinar d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

Aquest matí a dos quarts de 10 celebrem un Consell d’alcaldes al Consell Comarcal. Un Consell d’alcaldes amb un únic punt a l’ordre del dia referent a un tema molt important d’inversió i ocupació a la comarca. Seguim!

Al migdia vaig al dinar amb motiu de la Trobada d’Alcaldes de Catalunya al Born Centre de Cultura i Memòria, a Barcelona, organitzat per alcaldes.eu, ACM (Associació Catalana de Municipis) i FMC (Federació de Municipis de Catalunya) en aquest final de legislatura. Alcaldes.eu Alcaldes.eu és una publicació on-line dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals, i també organitzen diferents activitats al voltant de l’entorn municipal.
Avui ens conviden a aquest dinar i homenatge, on em trobo amb altres alcaldes i alcaldesses de la comarca i de tot el país.
A l’entrar al Born ens fem la foto de família i després dinem. Comparteixo taula amb els alcaldesde Sort, d’Espinelves i de Planoles i amb les alcaldesses de Sant Pere de Riudebitlles i de Prats de Rei. Un dinar molt amb converses molt interessants sobre el món municipal i el que ens trobem als diferents pobles. Després de dinar fan reconeixement a alcaldes i alcaldesses que no tornen a presentar-se a les eleccions municipals d’aquest maig com en Josep Poblet alcalde de Vila-seca, Luís Tejedor alcalde del Prat o en Miquel Buch ex-alcalde de Premià de Mar, entre d’altres.
A l’acabar tornem en tren des de l’estació de França, davant mateix del born, fins a Calafell i després cap a l’Ajuntament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari