4 i 5 de maig: vivint la Feria de Can Gordei i també portes obertes a la Llar d’infants i fira d’artesania a Comarruga

4 i 5 de maig: cap de setmana de Feria a Can Gordei, de portes obertes a la Llar d’infants i de fira d’artesania a Comarruga amb la paradeta Xivi.

El dissabte 4 de maig anem a esmorzar a Can Gordei, esmorzem xocolata amb “porras”, boníssim! Si la xocolata la fa la Manuela és garantia d’èxit! Tornant de l’esmorzar passo per la Llar d’infants la Oreneta, que fan la jornada de portes obertes. Tant la directora com les tècniques estan molt contentes perquè hi ha anat força gent.

A la tarda anem tota la família a la fira d’artesania de Comarruga, ona la Sílvia hi és tot el dia amb la paradeta Xivi. Llàstima del vent que desmereix la Fira, però a part del vent s’hi està molt bé.

Al vespre tornem cap a Can Gordei, pel sopar que organitza la Comissió de festes. Sopem amb molt bona companyia, el sopar i la organització perfectes i el més important, fer ambient i contribuir a la festa.
Després de sopar entrem a dins on, mentre el grup “Duende y compás” es prepara, surten varis veïns de Can Gordei a ballar, i ballen molt bé! Ens quedem només una estoneta i marxem a dormir.

Diumenge 5 de maig el passem també a Can Gordei. Hi anem a dinar un bon grup de gent, la barbacoa que ens prepara la Comissió, tot està boníssim!
Després de dinar actua el grup bisbalenc “Pasión flamenca” amb Eva la Chata, que havien d’actuar divendres però per la pluja actuen avui. No em canso de veure com ballen, es superen dia a dia i l’Eva espectacular!
Quan acaba l’actuació hi ha el concurs de vestits flamencs, on gent de totes les edats hi participa. Segueix la festa i ens hi quedem fins les 7 de la tarda.
Un any més la Comissió de festes de Can Gordei s’ha superat! Bona organització, moltes activitats i tot amb un somriure i amb moltes ganes de gaudir-ne. Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari