Divendres 26 d’abril: Junta de Govern i assistència a la Nit de l’empresa de la FEGP

Divendres 26 d’abril: Junta de Govern local i la Nit de l’empresa de la FEGP.

Aquest matí de divendres fem Junta de Govern local, una Junta amb 19 punts a l’ordre del dia:
– aprovar l’acta de la sessió anterior
– devolució de fiança d’obres
– quatre llicències urbanístiques
– tres modificacions del padró de brosses per canvi de titulars a habitatges
– dues baixes de rebuts d’escombraries i de gual
– llicència de tinença de gossos potencialment perillosos
– contracte menor per l’adquisició de les paperetes i els sobres electorals per les eleccions municipals del 26 de maig, són els sobres i paperetes que ens trobarem a les taules del col·legi electoral
– aprovem factures per valor de 126.527,01€
– aprovem despeses menors vàries
– paguem factures per valor de 54.976,97€
– dues propostes de contractes menors per un estudi de modificació puntual de normes
– segon pagament del conveni pel material escolar amb l’escola Ull de Vent, del curs 2018/19
En la Junta de Govern de setembre de 2018 es va aprovar el conveni entre l’Ajuntament i l’escola Ull de Vent, per valor de 13.200€ pel curs escolar 2018/2019 per fer front al material escolar dels alumnes empadronats de l’escola.
Avui aprovem el segon pagament d’aquest conveni, per un import de 5.000€.
Seguim treballant!

A quarts de 8 del vespre marxo, amb la Glòria Planas del Vendrell, cap a la Nit de l’empresa de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) que enguany se celebra a les caves Codorniu.
Després d’aparcar anem a les caves on serveixen un aperitiu de benvinguda amb música de jazz. I anem arribant les més de 400 persones assistents. Tinc l’ocasió de saludar a varies coneguts com Idiada o Xta.
A les 9 del vespre entrem al Celler Gran on hi ha l’escenari.L’artista vilafranquina Marta Escudé és la presentadora i qui dirigeix, donant la paraula al president de la FEGP, Martí Sistané; l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, el president de Foment del treball J.L. Llibre i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacon. La consellera fa un gran discurs, on posa de manifest el seu compromís amb el món empresarial i amb el país, gràcies consellera!
En Genís Roca, de la consultora RocaSalvatella, presenta una tecnoponència sobre 3 reptes i 3 oportunitats per les empreses. Molt interessant!
Després toca els lliuraments de premis pels aniversaris d’empreses, a Dones d’Empresa, de Joves d’Empresa, els Premis FEGP i el Gran Premi FEGP 2019. El Gran premi FEGP 2019 va a Idiada! moltes felicitats a l’empresa i molt orgullosa d’aquest merescut premi a una empresa de casa!

Quan acaben els premis anem a la part on hi ha el sopar, a peu dret. On aprofitem per parlar amb els que coneixem. Un acte molt ben organitzat i on hem pogut parlar amb gent molt interessant.

Arribo tard a casa i cap a dormir, que demà és el dia de la dansa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari