Dijous 25 d’abril: signem la compra de la fassina i míting de JuntsXCat

Dijous 25 d’abril: avui signem la compra de l’immoble de l’antiga fassina i per la tarda vaig al míting de JuntsXCatalunya al Vendrell.

Aquest migdia signem la compra de l’antiga fassina, per fi! Fa un any vam iniciar contactes per comprar-ho per tenir un magatzem per la brigada municipal, per conservar l’skyline del poble i per poder signar un conveni d’ús amb els Bous perquè puguin assajar a la torre de la fassina. El mes de setembre vam iniciar la licitació i avui hem signat, finalment, la compra per 110.000€. Ara ens queda fer el projecte de rehabilitació de l’espai i iniciar les obres. Seguim fent feina!

Aquesta tarda vaig al tanatori per acomiadar el Gabriel Donjó i donar el consol a la família que, alhora , són amics. Feia anys que lluitava contra la malaltia, que n’anava complicant però que ho anava superant fins ara. Una gran persona, amable i rialler. Descansa en pau Gabriel.

Avui és el penúltim dia de la campanya electoral per les eleccions generals i vaig al míting de JuntsXCat al Vendrell. Hi intervenen el Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet, el candidat pel Senat a Tarragona Héctor López Bofill i el candidat de la comarca que és el Jordi Marlès i que va de número 6 pel Congrés.
Primer ha parlat el Jordi, després el Conseller i després l’Héctor. Tots tres parlen molt bé, pel territori, pel país i per aconseguir el millor. Molt orgullosa de ser-hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari