27 i 28 d’abril: cap de setmana del dia de la dansa i d’eleccions generals

27 i 28 d’abril: cap de setmana del dia de la dansa i d’eleccions generals.

Dissabte 27 d’abril celebrem el dia de la dansa, organitzat per la Milena Cañas que és una gran ballarina i una gran persona! Moltes felicitats Milena per posar-te en contacte amb tots els grups relacionats amb el ball a la Bisbal i organitzar aquest gran dia!
Al matí hi ha tres tallers oberts a tothom: zumba, dansa oriental i sevillanes, a la sala gran del CMC.
Zumba és a càrrec de l’Edgar, la dansa oriental la Milena i les sevillanes el grup de la Lali que és “Ilusiones Flamencas”. He participat en tots tres i m’ho passat molt bé!
Dels tallers anem al vermut electrònic dels Esventats, a la pista. Un jovent molt actiu!

Després a dinar al restaurant Ull de Llebre per celebrar el sant de la meva mare, ja que avui és el dia de la Mare de Déu de Montserrat.

A les 5 de la tarda tornem davant del CMC per començar la cercavila amb les Gitanes de la Bisbal, els grups de l’extraescolar Ballem, Ilusiones Flamencas i el Grup de Geganters i Grallers de la Societat. La cercavila és fins a la Societat on hi ha les actuacions dels diferents grups: Gitanes de la Bisbal, zumba amb l’Héctor, dos grups de Ballem, Eva la Chata amb “Pasión flamenca”, grup de dansa oriental de la Milena, Ilusiones Flamencas i dansa oriental amb la Milena. Una gran tarda amb unes grans actuacions per part de tots els grups assistents. Som molt grans!

Diumenge 28 d’abril a les 8 del ja som al col·legi electoral per iniciar el dia de les votacions a les eleccions generals. Quan les meses ja estan constituïdes anem a esmorzar a la Xurreria Bonamassa i després tot el dia pel col·legi.
El recompte és llarg perquè el del Senat no s’acaba mai! I després tot el paperam que, estant al segle XXI amb totes les tecnologies al nostre abast, no s’entén que la tramitació no hagi canviat en 30 anys!

A la Bisbal el resultat és similar que a Catalunya, poso els del Congrés perquè al Senat és persona per persona:
PSC 448 vots
ERC 426 vots
Podemos 323 vots
JuntsXCat 285 vots
C’s 229 vots
Vox 96 vots
PP 63 vots
Pacma 59 vots
Front Republicà 46 vots
4 vots en blanc
Convergents 3 vots
2 vots nuls
Recortes 1 vot

Ara acabem aquestes eleccions i estem a punt d’iniciar-ne unes altres: les municipals i europees pel 26 de maig!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari