Diumenge 17 de març: cros escolar a La Bisbal

Diumenge 17 de març: cros escolar a La Bisbal.

Avui, per quart any consecutiu, acollim el cros escolar. El cros escolar és comarcal i va passant pels diferents municipis de la comarca. A la Bisbal és una festa amb inflables, rocòdrom obert i que compta amb molts voluntaris: professors de l’escola i l’institut, Consell Esportiu del Baix Penedès, pares i mares, alumnes, …
A quarts de 10 del matí ja han quedat els voluntaris per preparar-ho tot, sota la batuta de dos professors d’educació física: la Carolina i el Jordi.
A les 11 del matí comencen a córrer els més grans, els de l’institut, i a partir d’aquí van sortint els diferents cursos. Pel cros escolar comarcal t’has d’apuntar a l’inici de la temporada però quan es fa al teu municipi ets pots apuntar només per córrer al teu.
L’Ajuntament hi col·laborem però també hi col·laboren els comerços del municipi i altres patrocinadors, així com la Diputació de Tarragona.
Fa un matí fantàstic i el millor no és explicar-ho sinó veure-ho:

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari