Dimarts 5 de febrer: sopar de Santa Àgueda amb l’Associació de Dones la Roca Foradada

Dimarts 5 de febrer: reunió per un projecte comarcal i sopar amb l’Associació de Dones la Roca Foradada, per la celebració de Santa Àgueda, patrona de les dones.

Aquest migdia vaig a una reunió on estem convocats varis polítics comarcals, empresaris i alguns ciclistes comarcals per iniciar un projecte comarcal en el món de l’esport, del ciclisme en particular, molt interessant. També aprofiten per presentar-nos el GP Open Social Baix Penedès IX edició, que se celebrarà el diumenge 17 de febrer i que té una meta volant a la Bisbal. Fem comarca!
Dones4Dones2
Quan són dos quarts de 9 del vespre vaig cap al local de l’Associació de Dones la Roca Foradada pel sopar en honor de Santa Àgueda. Gran èxit al sopar i gran participació al concurs de truites! Les guanyadores del concurs són la Rosa Aroca, la Cristina Gil i l’Ángeles Oncins, felicitats a les guanyadores, unes truites boníssimes!!
La junta de l’Associació, com sempre, ens prepara unes taules on no hi falta cap detall. Sopem amb molt bona companyia i riem molt. Al final es donen els premis del concurs de truites i després, per postres, el típic postre de les mamelletes de Santa Àgueda. Felicitats a l’Associació de Dones per la organització i fer-nos passar una bona estona.
Dones3Dones5Dones1Dones6
Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari