Dilluns 4 de febrer: reunions, convocatòria de Ple extraordinari, benvinguda als nous empadronats i canvi de domini del bloc

Dilluns 4 de febrer: reunió de seguretat, convocatòria de Ple extraordinari, donant la benvinguda als nous empadronats i canvi de nom a aquest bloc.

Aquest matí vaig a una reunió de seguretat, amb diversos municipis i entitats per treballar junts i aconseguir més seguretat al municipi, menys robatoris, .. Tenia moltes expectatives en aqueta reunió i s’han acomplert! Aviat ja en podré donar més detalls.
bisbal
Al migdia i la tarda acabo de signar les propostes i la convocatòria pel Ple extraordinari que convoquem per aquest dijous 7 de febrer a les 11:00h, amb 4 punts a l’ordre del dia:
1.- Modificació de crèdit 1P-2019
2.- Aprovar el calendari fiscal 2019
3.- Aprovar les bases reguladores del concurs literari per Sant Jordi
4.- Compliment de la sentència judicial número 275/17
Dijous ja comentaré els diferents punts i el resultat de l’aprovació o no aprovació de cada proposta.
benvingudabenvinguda1
Per la tarda fem la benvinguda als nous empadronats. Fa més d’un any que vam començar i està molt i molt bé! Els rebem a l’auditori del CMC. No ve tothom que està convocat però els que venen ho agraeixen moltíssim. Primer ens presentem els membres de l’equip de govern que venim a l’acte, que avui som la Leo, el Feliu i jo. Després faig un petit resum de com és el municipi i els serveis que poden trobar i els hi lliurem una bossa amb diversa informació municipal El millor és quan sortim de l’auditori i compartim un pica-pica, perquè és quan podem parlar de tu a tu i resoldre dubtes i compartir idees.

La publicació d’avui és la primera amb el nou domini del bloc: agnesferre.cat ja que des del gener del 2015 fins ara, el nom i domini del bloc era agnesferre2015.org.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari