Dimecres 6 de febrer: nova empresària bisbalenca, preparant la 2na setmana de l’empresa i ocupació i reunió amb l’antiga Associació dels 3 Tombs

Dimecres 6 de febrer: nova empresària bisbalenca, preparant la 2na setmana de l’empresa i ocupació i reunió amb els membres de l’antiga Associació dels 3 Tombs.
Pepa1Pepa2
Avui dimecres hi ha mercat i hem tingut una nova parada: la Pepa Domínguez de la Miralba. La setmana que ve obre un nou espai de negoci a La Miralba i avui ha començat a donar-se a conèixer posant parada al mercat.
una persona emprenedora que ha trobat la seva feina en el seu hobby: “Mi mundo un arcoiris” amb articles i tractaments naturals i esotèrics, espelmes, essències florals, … Felicitats Pepa per la iniciativa, que segur que t’anirà molt bé!

Després de visitar la Pepa a la parada del mercat, al despatx amb l’Arantzazu seguim donant forma a la 2na setmana de l’empresa i ocupació. No tenim res tancat però sí que tenim el fil conductor de la setmana i la distribució d’activitats i perfils a qui va destinat pels diferents dies. Ara hem d’anar concretant per poder-ho presentar en unes setmanes.
3 tombs13 tombs2
Aquesta tarda, juntament amb la regidora de cultura la Judith, ens reunim amb els qui van organitzar els 3 Tombs durant molts anys a la Bisbal: Joans, Rafel, Josep, Ramon Ma, Pere i Anton. La Judith ja ho té tot lligat i avui els hi ha explicat quins carros venen i la organització dels 3 tombs. El que hem acabat de definir amb ells és el recorregut. Ara anar aclarint cosetes i a esperar el diumenge 24 de març!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari