15 i 16 de desembre: cap de setmana de sopar de final de temporada dels Bous i la Marató de TV3

15 i 16 de desembre: sopar de final de temporada de la Colla Castellera els Bous i matí de la Marató per part de les entitats bisbalenques!
Bous1
Dissabte 15 de desembre al vespre el Feliu i jo assistim al sopar de final de temporada de la Colla Castellera els Bous. El sopar és al bar del poliesportiu municipal, un sopar de gala on tothom fa molt de goig!Bous4
Ens reunim més de 150 persones entre castellers, socis i familiars. Un sopar molt ben organitzat i molt divertit!
Tinc el goig de compartir taula amb el president de la colla, en Joan Esteve, el cap de colla Sergi Coromines, l’Eva i la Sílvia.
La secció social de la colla organitzen un sopar divertit, on cada taula o cada tros de taula té una cartolina amb el nom d’una cançó. Mentre sopem va sonant música de fons i, cada vegada que sona la cançó que tens a la taula, tothom de la taula s’ha d’aixecar i ballar-la.
Com que el Feliu i jo estem a la taula presidencial, la nostra cançó (“Follow the lider”) sona moooltes vegades i ballem moooltes vegades. Molt divertit!
Durant el sopar van fent els discursos de final de temporada i lliurant els premis a diversos castellers i castelleres. Quan acabem de sopar, els grallers ens fan un petit concert esplèndit!
Felicitats Bous per la gran temporada 2018, agafeu fores aquests mesos i a la propera temporada més i millor!!
Bous3Bous2Bous5Bous6

Marató2Diumenge 16 de desembre al matí, a la pista (= Plaça Pau Casals = hort del Jaumet), la Bisbal col·laborem amb la Marató:
Xocolatada a càrrec del Ball de Diables amb la col·laboració de la Puri, boníssima la xocolata!Marató1
Actuació del Grup de Geganters i Grallers de la Societat: amb els gegantons Jordi i Cristina i els grallers i tabalers que, com que estem aprop de Nadal, també toquen “Les dotze van tocant”
Masterclass de zumba, amb molt, molt de ritme i on ens hi hem afegit molta gent!
Després s’ha fet el sorteig: de zumba han sortejat un sopar a Cala Conxi, els Geganters i grallers de la societat han sortejat dues entrades pel teatre a la Societat de dissabte que ve i les Gitanes han sortejat un lot d’oli Torclum. Tot el que han recollit amb la venda de números és per la Marató.
Marató3Actuació de les GitanesMarató11Marató4
Pilars dels Bous
Exhibició dels tabalers i petits tabalers dels Diables
Moltes gràcies a totes les entitats i col·laboradors per aquest gran matí per la Marató! Demà dilluns sabrem quants diners aportem la Bisbal a la Marató entre el sopar de Nadal d’ahir de l’Associació de Dones i els diners recollits aquest matí.
Enguany la Marató de TV3 “La investigació dóna vida” és per recaptar fons per la investigació contra el càncer.
La Bisbal és solidària!
Marató5Marató8Marató7Marató9Marató10
Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari