Divendres 14 de desembre: calendaris del 2019 i sopar de Nadal del Grup de Geganters i Grallers de la Societat

Divendres 14 de desembre: arriben els calendaris pel 2019, notícia trista de la mort de l’Antonia i sopar de Nadal amb el grup de Geganters i Grallers de la Societat.

És el segon any que l’ajuntament editem un calendari. Pel 2019 hem triat fotografies d’activitats úniques o que s’han fet per primera vegada a la Bisbal, organitzades per l’ajuntament:calendari divendres
Gener: la festa de l’oli de Cellers Domenys en motiu del seu centenari
Febrer: anar al Liceu amb el programa el Liceu al territori
Març: els voluntaris de la Trobada Nacional dels 3 Tombs
Abril: celebració del dia de la dansa
Maig: visita i conferència del Dr. Massagué
Juny: 1ra setmana de l’empresa i ocupació
Juliol: reconeixement al voluntariat de l’Ajuntament, en agraïment en col·laborar en actes i activitats organitzades per les diferents regidories de l’Ajuntament (els 3 tombs, contacontes, banc d’aliments, rebuda dels Reis d’Orient i servei Bon dia)
Agost: el pregó de Festa Major dels Esventats
Setembre: club de lectura
Octubre: la fira. No és el primer any que es fa però cada any hi ha més participació i activitats
Novembre: inauguració del Racó de la Gent Gran
Desembre: la Cova Jove

Unes fotos molt xules i, a més, hi trobareu les activitats organitzades per l’Ajuntament (els que ja estan programats) durant el 2019.

A primera hora de la tarda m’arriba la notícia de la mort de l’Antonia Morcillo, una gran lluitadora que ha lluitat com ningú contra el càncer. Una dona que, tot i la malaltia, mai va perdre el somriure ni les ganes de viure. Descansa en pau Antonia i tot el suport a la família.Gegants1

Al vespre anem a la Societat per compartir un pa amb tomàquet i embotits amb el grup de Geganters i Grallers de la Societat. Una estona agradable amb molt bona companyia i, com no pot ser d’una altra manera, acabant amb un concert de gralles on no hi falten les nadales!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari