1 i 2 de setembre: Som Festa, festa de fi d’estiu a Can Gordei i Festa Major a les Peces

1 i 2 de setembre, comencem el mes amb força: vermut electrònic de Som Festa, festa de fi d’estiu a Can Gordei, celebració d’aniversari i Festa Major a les Peces.

Vermut1El dissabte 1 de setembre al migdia, comencem amb una molt bona iniciativa dels joves: Els Esventats de la Bisbal, els Festucs deVermut2 Sant Jaume i els Tafaners de Bellvei han creat ‘Som Festa‘, per organitzar diversos actes adreçats a tots els públics i, en especial, als joves de la comarca, amb l’objectiu de compartir experiències amb altres joves i conèixer gent nova. Amb el recolzament de Jove Baix Penedès i els ajuntaments de Sant Jaume, Bellvei i la Bisbal. Avui celebren el seu primer acte, un vermut electrònic a les 12 del migdia a la Plaça de l’església.
Els tres grups de joves han posat taules, cadires, una barra i la taula de so per la música. Som una bona colla de gent, tot un èxit. Felicitats per la iniciativa i per molts anys!

Per la tarda anem a Can Gordei on la Comissió de Festes ha organitzat diferents activitats com a fi de festa de l’estiu. De 5 de la tarda a 9 del vespre hi ha activitats d’aigua, un toro mecànic, et pinten la cara i pots berenar i sopar. Hi passem una bona estona i fins i tot em pinto una “Kitty”, com es pot veure amb la foto amb la Loli, pintada de batwoman!!

Gordei1Gordei2Gordei3Gordei4

Entitats i associacions molt actives!!

PaellaDiumenge 2 de setembre estem tot el dia a les Peces, per la Festa Major, a casa de la tieta que, tot i que ja fa uns anys que es va morir, ens agrada anar-hi cada any i obrir la casa.
Al migdia a missa de Festa Major i després a dinar una paella. Una superpaella que ens prepara el Santi, que és un expert en paelles! La paella d’avui és per celebrar l’aniversari de la Sílvia on, per fer tirar avall l’arròs, res millor que un pastís de xocolata!

Quan estem paint aquest gran dinar, anem davant l’església de les Peces per participar a la cercavila de Festa Major, amb el grup de geganters i grallers de la Societat. Una cercavila on també hi participen els bastoners de Sant Jaume, els gegantons i capgrossos del Vendrell i els gegants del Vendrell.

PecesBastonersPecesGegPecesGega

I de les Peces cap a casa, que demà comença una nova setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari