Dilluns 3 de setembre: programació de la formació de SOM Bisbal pel curs 2018/19, reunió amb la Junta de l’Associació de la Gent Gran i recollir els llibres per l’escola

Dilluns 3 de setembre: enllestint la formació que oferirem aquest curs des de SOM Bisbal, reunió amb l’Associació de la Gent Gran i recollir els llibres del Magí.

Hem acabat de tancar la programació de formació per aquest curs 2018/19, tant formació que oferirem a aturats, treballadors, joves, … com a formació que oferirem als treballadors de l’Ajuntament. Aquesta setmana ja en farem difusió.

Per la tarda hem reunió, la Judith i jo, amb la junta de l’Associació de la Gent Gran. Una junta molt activaque està preparant el berenar homenatge que fan cada any. Hem parlat sobretot del trasllat que es farà aquest mes del local que ocupen ara fins al Racó de la Gent Gran, on tindran més espais. L’espai on estan ara el transformarem en una aula de formació, que ja ens feia falta!
Llibres
A les 8 del vespre, al sortir de l’Ajuntament, vaig a l’escola a buscar els llibres del Magí. Felicitats a totes les persones de l’AMPA que, de manera voluntària, preparen els lots de llibres tant els nous com els reciclats per cada curs. Moltes gràcies!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari