Dijous 16 d’agost: projecte d’en Lluís Camell i Festa Major amb escacs a la fresca i nit jove

Dijous 16 d’agost: participar en el projecte d’en Lluís Camell i seguim amb la Festa Major amb escacs a la fresca i concert de Gertrudis, Mitjanit i Ràdio Esventada.
LluisDijousLluisDijous1
Avui en Lluís Camell, seguint amb el seu projecte fotogràfic del Baix Penedès, publica la meva fotografia i visió de la comarca.
Quan va posar l’anunci buscant persones de la comarca per formar part del projecte, em va semblar molt interessant i li vaig enviar un correu. Em va molta il·lusió que comptés amb mi i un dia va venir a l’Ajuntament.
Avui surt a la llum. Moltrs gràcies Lluís i endavant amb aquest projecte tant interessant!

Ull de llebreAl migdia anem a dinar a l’Ull de Llebre, amb el menú de Festa Major, impressionant! Amb uns postres de mil fulls de Festa Major totalment recomanables!

Per la tarda seguim amb els actes de Festa Major amb els escacs a la fresca, organitzat per la secció d’escacs de la Societat, que fa 4 anys que es torna a organitzar i cada any amb més èxit.Escacs1
Més de 15 taulers per dues simultànies amb els dos números 1 dels escacs de la Societat: el Toni Cornellà i el Joan Solé. Gent de totes les edats jugant una partida.

Gertrudis1Per la nit anem al concert de Gertrudis, que em sonava molt el grup però no en coneixia gaires cançons i m’ha agradat molt. Espectaculars dalt l’escenari amb bona música i bon ambient. Després de Gertrudis toca l’orquestra Mitjanit però ja marxo cap a casa a dormir que demà al matí vaig a l’Ajuntament.
Seguim amb la Festa Major i seguim “Sin noticias de Gurb”.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari