16 i 17 de juny: PDeCAT, Barri de la Riba, diada dels Bous i 90è aniversari de Joventut Bisbalenca

16 i 17 de juny: cap de setmana de Convenció Municipalista del PDeCAT a Castelldefels, Barri de la Riba, 3r aniversari d’apadrinament dels Bous i 90è aniversari de Joventut Bisbalenca.

PDeCAT1El dissabte 16 de juny a les 8 del matí marxem la Judith, l’Esther i jo cap a Castelldefels, per participar en el segon dia de la Convenció Municipalista del PDeCAT que celebrem a Castelldefels. Ahir a la tarda ja va començar i, de la Bisbal, hi van anar el Feliu i el Félix.
Un matí molt interessant on, a part de xerrades sobre les municipals del 2019, hi ha varis tallers i nosaltres estem al de comunicació amb en Toni Aira, un gran periodista que ens fa una xerrada molt útil i divertida!
Després les conclusions, les últimes intervencions i la foto de grup. Un matí aprofitat on parlem i ens trobem amb companys i companyes del partit i això sempre és bo! Aprofito per felicitar la companya d’executiva de la vegueria Penedès i actual Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, que encara no l’havia vist des del nomenament, així com l’actual president de la Diputació de Barcelona Marc Castells. Dos grans polítics i persones!

PDeCAT5PDeCAT2PDeCAT3PDeCAT4

BarriRiba2A la tarda cap al Barri de la Riba, l’última festa dels barris d’enguany! Seguim amb la tradició de portar la coca pels carrers dels barris i portar-les aBarriRiba1 beneir. Com que és al barri de la Riba, les coques es beneeixen a l’ermita de Fàtima. Després anem a berenar i beure alguna cosa fresqueta que avui fa molta calor!
Felicitats a totes les persones que organitzeu el barri!!!
A la tarda hi ha contacontes pels més petits, mentre els més grans tomben, juguen, … i els grans seiem xerrant i rient. Després sopem a casa dels avis, com ja és tradició i passem una molt bona vetllada.

Diumenge 17 de juny a quarts de 10 ja sóc al camp de futbol municipal, on fa una estona que han començat els partits de futbol per commemorar els 90 anys de Joventut Bisbalenca.
Justament avui fa 90 anys del primer partit que va jugar Joventut Bisbalenca CF, un partit que el va jugar amb el Vendrell i que avui, en record d’aquests 90 anys, es torna a jugar amb el Vendrell.
Durant tot el matí els regidors del PDeCAT estem al camp de futbol gaudint dels partits de futbol dels més petits.

A les 12 del migdia anem cap a la Plaça Major per la diada castellera organitzada pels Bous, per celebrar el 3r aniversari del bateig de la colla. Actuen els Bous i les dues colles que van ser-ne padrines: els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca.
Una diada on la Colla Castellera els Bous fan un 2d6, 3d6ag, 4d6ag i 2 pilars de 4; els Xicots de Vilafranca un 2d7, 4d7ag, 3d7 i 3 pilars de 4 i els Nois de la Torre un 5d6, 3d7, 2d6 i pilar de 5. Una diada castellera per començar l’estiu. Gràcies Bous per obsequiar-nos amb aquesta diada!

Bous1Bous2Bous4Bous5

Abans que facin els pilars, la Leo regidora d’esports i jo tornem cap al camp de futbol municipal, per seguir donant medalles als diferents equips que van jugant. Continuen els partits fins a quarts de 3 del migdia per no tornar-hi fins a quarts de 5 de la tarda, i en aquesta estona anem al dinar que ha organitzat Joventut Bisbalenca.
Abans ja havíem comprat els tiquets i hem pogut assaborir un asado argentino boníssim!

JBinflablesJBfutbolJBequip
Després de dinar i de fer el cafè, seguim amb els partits. A mitja tarda arriba en Josep Marrassé, tinent alcalde l’Ajuntament del Vendrell, convidat per Joventut Bisbalenca per gaudir de l’últim partit de l’aniversari on juguen els primers equips de Joventut Bisbalenca CF i el Vendrell.
Un gran dia on s’ha de felicitar al club pels 90 anys i felicitar a la junta de Joventut Bisbalenca per la organització de les 12 hores d’avui: partits de futbol, inflables d’aigua, festa de l’escuma, dinar, sorteig, …

JBdinarcollaJBmedalles

Cap de setmana de partit, tradicions, cultura i esport!!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari