Dijous 14 de juny: a Madrid amb la Leo, alcalde i regidora de Llorenç i alcalde de Creixell convidats per Cespa a Ifema

Dijous 14 de juny: convidades per Cespa a Madrid per visitar la Fira de residus i reciclatge a Ifema.
Madrid1Madrid3
La Leo, com a regidora de mediambient i jo com alcaldessa estem convidades per Cespa, l’empresa concessionària que ens fa el servei de recollida de residus, a anar a Madrid a IFEMA, a la FSMS Soluciones Medioambientales Sostenibles, concretament a TECMA Feria Internacional del Urbanismo y del Medioambiente.
També venen convidats l’alcalde de Llorenç Jordi Marlès, la regidora de serveis Montse i l’alcalde de Creixell Jordi Llopart. De Cespa ens acompanyen en Gonzalo, en Jaume i a Madrid ens trobem al Rafel i al Chema.
A quarts de 6 del matí anem a l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona per agafar l’AVE cap a Madrid, que agafem a dos quarts de 7 del matí. A les 9 del matí arribem a Atocha i agafem taxis fins a Ifema. No hi havia estat mai i és molt i molt gran! Nosaltres anem cap al pavelló 9 que és on fan la fira TECMA.Madrid2
Tot el matí, fins a la 1 del migdia, tombant pels estants i veient les últimes novetats en màquines de neteja de carrers, de contenidors, maquinària, … tot molt interessant i a més amb l’última tecnologia aplicada a aquest sector. És una fira que val la pensa per veure les novetats en temes de residus, neteges viàries, parcs infantils, mobiliari urbà, …

Al migdia tornem cap a Madrid, per fer turisme. Hi anem tot el grup menys el Rafel i el Chema de Cespa que han tornat amb l’AVE.
Comencem a la Puerta del Sol, seguim cap a la Plaza Mayor, Congreso de los Diputados i anem a dinar després d’aquesta gran passejada. Quan acabem anem tot xino-xano cap a Atocha, caminant al costat del Retiro passant per la Cibeles, Neptuno, el Prado, …
Hem passat una tarda molt agradable! A quarts de 7 de la tarda tornem a ser a l’AVE per tornar cap a casa. Un dia molt ben aprofitat per feina i per fer turisme amb bona companyia!

Madrid4Madrid5Madrid6

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari