Dimecres 16 de maig: Cantània, concentració i lectura de manifest i Consell d’Alcaldes

Dimecres 16 de maig: Cantània, concentració i lectura de manifest i Consell d’Alcaldes.

CantaniaAvui dimecres a la tarda els alumnes de 6è de l’escola Ull de Vent ha participat, un any més, a Cantània. Aquest any amb la Cantata Partícules sobre l’origen i evolució de l’Univers: “ara fa uns tretze mil vuit cents milions d’anys hi va haver una gran explosió, un magma ben espès que de cop s’espandeix. És l’origen del món; tot és calent i roent. Una mena de sopa caòtica i incandescent…”. Les escoles treballen la música, cançons i coreografia durant tot l’any, per poder-la representar dalt l’escenari.
Ahir al TAG (Teatre Àngel Guimerà) del Vendrell van fer la primera sessió i avui és el segon i últim dia, on a quarts de 5 de la tarda hi participen els alumnes de les escoles de la Bisbal, Albinyana i algunes del Vendrell.
Felicitats a tots, ha estat genial!!
Manifest
A quarts de 8 de la tarda sóc davant l’Ajuntament per la concentració organitzada per Òmnium Cultural i l’ANC per “Ni presó ni exili, us volem a casa”.
El motiu està ben explicat en el primer paràgraf del manifest:
Avui som aquí per recordar que fa set mesos que l’estat espanyol va deixar de ser un estat de dret i va posar tot el seu aparell al servei d’acabar allò que el franquisme no va aconseguir: coartar el pensament, l’opinió i la llibertat d’expressió. I avui ens trobem aquí perquè, en aquest marc repressor, ara ja set mesos de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart“.

D’aquí me’n vaig cap a Consell Comarcal per assistir al Consell d’Alcaldes al Consell Comarcal del Baix Penedès. Un Consell d’Alcaldes amb cinc punts a l’ordre del dia però que després varis acaldes comenten temes interessants.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari