Dijous 17 de maig: adjudicació de les obres del local de la Miralba, contractacions de les orquestres i grups de la Festa Major, aprovació dels beneficiaris del Xec Nadó, adjudicació de l’asfaltat d’una part de l’accés a Santa Cristina i Jornada de formació de comunicació

Dijous 17 de maig: Junta de Govern, reunió de grup de treball i Jornada de comunicació amb Toni Aira.

A les 11 del matí celebrem Junta de Govern local amb 38 punts a l’ordre del dia, d’on s’ha de destacar:
L’adjudicació de la construcció del centre cívic de La Miralba
Aquest projecte el vam començar al gener de 2016 i aviat ja serà una realitat! Està previst que l’obra tingui una durada de sis mesos i mig, començant en les properes setmanes.
L’empresa adjudicatària és la que va quedar primera en el concurs obert, i és Excavacions i Transports Rovira S.A. per un import de 222.681,19€.
El finançament principal de l’obra de construcció ve del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona per 215.438,54€.  És una obra necessària pels veïns i veïnes de la Miralba.
Contractacions de les orquestres i grups que actuaran per la Festa Major d’aquest estiuBisbal
Aprovem els contractes amb els grups i les orquestres per un total de 53.231€ (IVA inclòs), organitzat per la Regidoria de Festes:
Dimarts 14 d’agost: nit jove amb Seguirem i Dalton Bang
Dimecres 15 d’agost: ball de tarda, concert i ball de nit amb l’Orquestra Selvatana
Dijous 16 d’agost: nit jove amb Gertrudis i l’Orquestra Mitjanit
Divendres 17 d’agost: animació infantil amb The Penguins, Reggae per Xics i concert i ball de nit amb l’orquestra la Chatta
Dissabte 18 d’agost: concert espectacle amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
Diumenge 19 d’agost: actuació de la Banda de Música de Cardona
Aprovar les famílies beneficiàries del Xec Nadó, pels nadons nascuts el 2019.
Són 9 famílies beneficiàries i el dimecres 23 de maig farem el lliurament del Xec Nadó. Cada xec nadó és un talonari amb 10 xecs de 10€ cadascun per bescanviar als comerços locals.
És el tercer any d’aquesta iniciativa, que portàvem al programa electoral com a campanya de suport a les famílies però també de dinamització del comerç local.
Conveni de col·laboració entre l’IES Coster la Torre i l’Ajuntament
És un conveni per un projecte de servei comunitari que faran els alumnes de quart de l’Institut Coster de la Torre. Un projecte pel curs vinent on els alumnes treballaran els valors del servei a la comunitat amb un projecte de recollida d’aliments i altres productes.
Contracte menor per pavimentar l’entrada de Santa Cristina
Aquest projecte neix l’any passat des de la Regidoria de Mediambient: pavimentar l’entrada de l’urbanització de Santa Cristina, per un import de 41.510,70€ (IVA inclòs).
Les obres es faran a l’estiu. s’arreglarà el camí municipal d’accés a la urbanització de Santa Cristina, on queda una part per asfaltar. (És la part que falta del que va fer Carreteres de la Generalitat). Forma part de la xarxa principal de camins del municipi i té un ús freqüent de vehicles, ja que uneix la urbanització amb la carretera.
El juliol de l’any passat vam sol·licitar subvenció al Departament de Governació, Administracions Públiques i habitatge, dins la convocatòria d’inversions en camins 2018/2020. i al mes d’octubre ens van notificar la concessió de la subvenció per 32.591,05€. L’Ajuntament hem de realitzar la inversió el 2018 i el 2019 rebrem la subvenció.

Després ens hem reunit el grup de treball de l’equip de govern, en la reunió setmanal.

Pdecat2A la tarda participo, juntament amb companys del PDeCAT de la Bisbal i de la Vegueria Penedès, a la Jornada de formació de comunicació a càrrec del gran Toni Aira. Alguns dels conceptes, recomanacions i explicacions que hem escoltat altres vegades però és convenient anant-ho escoltant,  pensant i analitzant. A part, que sempre s’aprèn alguna cosa nova.
Una sessió molt profitosa, molt ben explicada i molt útil!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari