Dimarts 15 de maig: comissió delimitació amb el Montmell, convocatòria de Junta de Govern, repartir papers del PDeCAT i llibre acabat

Dimarts 15 de maig: comissió de delimitació dels termes de la Bisbal i el Montmell, convocatòria de Junta de Govern pel dijous, repartir papers del PDeCAT de la Bisbal i llibre acabat!
???????????????????????????????
A les 10 del matí ens hem reunit la Comissió de delimitació dels termes de la Bisbal i el Montmell. Del Montmell han vingut l’alcaldessa Imma Costa, dos regidors i la secretària i també han vingut, com en les altres comissions, un tècnic de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i un tècnic dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona. L’Institut Cartogràfic de Catalunya ha realitzat un estudi sobre les fites i la línia de delimitació, a partir de l’acta d’atermenament de 27 de juny de 1921. En acabar de revisar-ho tot, signem l’acta.

Durant tot el matí vaig signant propostes per poder convocar la Junta de Govern d’aquest dijous. Una Junta amb més de trenta punts a l’ordre del dia. Dijous els explico!

????????A quarts de 10 del vespre quedem uns quants del grup del PDeCAT de la Bisbal per repartir papers pel nucli. Com ja és tradició des de fa uns anys, organitzem dos dinars o berenars l’any. El proper serà el diumenge 27 de maig a quarts de 8 del vespre a la sala de la Societat, que la lloguem per fer aquest berenar-sopar de “Passem comptes dels 3 anys de govern“.
Avui hem repartit els papers i ara a qui li interessi es pot apuntar. Sempre som un bon grup de gent i passem una bona estona!

Aquesta nit acabo el llibre que va portar el Ferran Solé “Relatos breves para parejas aburridas o relatos aburridos para parejas breves“. Molt recomanable! Són relats curts, tots molt diferents. Jo en destaco tres que m’han sorprès més per la seva originalitat o que m’han enganxat més per la manera com està escrit: “El banco de las citas a ciegas” de Claudia Álano, “Cuestión de segundos” de Ma Jesús Cano i “La culpa fue de las flores” de Cande Rguez. La Cande és qui ens va fer arribar el llibre a la biblioteca, moltes gràcies!
Ara seguiré amb el llibre que vam presentar per Sant Jordi “Gent de la Restauració“, d’en Jordi Ferran.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari