Dimecres 2 de maig: reunions dels 3 Tombs, reunions pel projecte d’increment de potència elèctrica als polígons i presentació del Pla Estratègic comarcal al CCBP

Dimecres 2 de maig, matí sense parar de reunions i tarda al Consell Comarcal amb la presentació del Pla Estratègic.

Aquest matí hem tingut vàries reunions relacionades amb els 3 Tombs d’aquest diumenge i una reunió a destacar de tres hores amb representant d’EDE (Fecsa-Endesa), promotors i empreses dels polígons afectats per la inversió d’increment de potència elèctrica i els Ajuntaments de Banyeres i de la Bisbal. Un projecte que es va començar fa més de 10 anys, que l’any passat semblava que ja estava tot a punt però que no serà fins d’aquí unes setmanes que ja podrem dir (esperem!) que ja comença.
Ha estat una reunió molt profitosa on s’han aclarit els temes que estaven més en desacord.

CCBPAquesta tarda he assistit a la presentació del Pla Estratègic del Desenvolupament i Ocupació del Baix Penedès, 2017/2022, per part del Consell Comarcal del Baix Penedès.
Hi estàvem convidats consellers i conselleres comarcals i alcaldes i alcaldesses. Aquest Pla estratègic ve de la Diagnosi comarcal que es va fer el 2016, i aquest era el segon pas a fer. Ara que tenim aquest pla, no es pot quedar en un calaix sinó que ha de ser operatiu i seguint-hi treballant per aconseguir una comarca amb més oportunitats per tothom, en definitiva, amb creixement i més riquesa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Josep Pros 3 de maig de 2018 7:52 am Respon

    Moltes reunions i pocs progressos. Ànims i endavant.

    http://Mésdemes

Deixa un comentari