Dimarts 1 de maig: acollim la Colla Joves Xiquets de Valls en la parada que fan de la caminada de Valls a Vilafranca

Dimarts 1 de maig: dia del treballador. Dia de reivindicacions per una feina i salari dignes, per igualtat en salaris entre homes i dones per la mateixa feina. I avui també s’han sumat les reivindicacions en contra de la sentència de “la manada” i a favor de la llibertat.

Joves1A la Bisbal és un matí festiu perquè esperem l’arribada de la Colla Joves Xiquets de Valls. És el tercer any que fan la caminada Valls-Vilafranca iJoves3 enguany ens van avisar per fer una parada a la Bisbal. Ens va agradar molt la iniciativa!
Avui han sortit a les 6 del matí de Valls i han arribat a l’Ajuntament a 2 quarts de 12 del migdia. Venen una vintena de castellers i castelleres caminant i després uns quants més s’afegeixen a seguir caminant i uns altres s’afegeixen a Sant Jaume. Ens expliquen que van començar fa 3 anys quan van veure el llibre de “El camí ral fins de Vilafranca a Montblanc”, on van comentar que antigament la Colla anava a Vilafranca en carro per fer castells. Cada any varien una mica la ruta i la parada.
Quan arriben és emocionant perquè fan l’entrada amb un gaiter. Després de rebre’ls amb un aplaudiment, ens obsequien amb una fotografia del pilar de 8 amb folre i manilles i el llibre del camí ral.
Pugem al meu despatx i el president de la Colla escriu i signa al llibre d’honor amb un escrit molt maco, aquí en teniu un fragment: “La Colla Joves Xiquets de Valls al poble de La Bisbal, epicentre del camí casteller de Valls a Vilafranca“.

Baixem i els oferim coca, aigua, cava i refrescos per agafar forces i continuar el camí. Endavant castellers!

Joves2Joves4Joves5

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari