Dilluns 12 de març: preparant propostes de Junta de Govern i de Ple i primera trobada del Servei de Benvinguda als nous empadronats

Dilluns 12 de març, començant a preparar i signar propostes per dijous i dilluns vinent!

Aquest dijous tenim Junta de Govern i convocarem avui a última hora, per això anem preparant i signant les propostes que conformaran l’ordre del dia. També anem preparant i signant propostes pel Ple ordinari de dilluns vinent, que convocarem aquest dimecres.

BenvingutsA les 8 del vespre tenim un acte molt esperat que fa temps que en preparem el contingut: la benvinguda als nou empadronats.
Fa temps que tenia aquesta idea al cap, després d’haver-la vist en altres Ajuntaments i ho anava preparant, però sempre passaven al davant altres projectes. En aquests últims mesos hem acabat de preparar el dossier per entregar als nouvinguts.
Cada dos o tres mesos convocarem els nous empadronats per presentar-los el municipi i entregar-los documentació d’interès. Hem preparat un dossier que serà actualitzat cada vegada. El contingut d’aquest llibret és el següent:
– benvinguda de l’alcaldessa
– presentació del consistori (equip de govern i oposició)
– explicació dels serveis públics: comunicacions i informació municipal (servei ebando, zones wifi gratuïtes, pàgina web i xarxes socials), cultura (CMC amb la biblioteca municipal, l’escola de música municipal, el contacontes, el cicle Gaudí de cinema el català, el club de lectura i els cursos d restauració), Gent gran (cursos de memòria i gimnàstica i el servei bon dia), SOM Bisbal (el servei d’ocupació municipal), Joventut (el PIJ, Punt d’Informació Juvenil), Esports (cursos de pilates i estiraments, per la gent gran i la piscina municipal), Serveis Socials (Servei d’assistència social, banc d’aliments i el centre obert), Ensenyament (menjador escolar, transport escolar, llar d’infants municipal i escola d’idiomes), Lleure (Casal d’estiu i casal de Nadal), Medi ambient (Punt Verd, servei de recollida de trastos vells, servei de recollida de poda i el servei de recollida de brossa)
– Festes i tradicions: la Festa Major, les festes del pa beneït al nucli, les festes a les urbanitzacions, els 3 Tombs i Sant Jordi. Amb les dates per aquest 2018
– Les entitats i associacions: tenim 14 associacions (culturals, esportives, …) i 4 associacions de veïns. Amb les adreces de correu electrònic perquè s’hi puguin posar en contacte
– Ajuts i subvencions per aquest 2018
– Telèfons i adreces d’interès del municipi

Dins la carpeta també hi afegim un planell del municipi, l’horari de bus urbà i comarcal i el calendari del pagament d’impostos i taxes.

Avui han vingut una desena de nouvinguts que, després de l’explicació, hem compartit una copa de cava. Una bona iniciativa que repetirem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari