10 i 11 de març: presentació del llibres del comandament de les emocions, calçotada del grup de gralles i festa de la dona amb l’Associació de Dones i les danses del món de la mà de la Milena

Cap de setmana bisbalenc!
dinar
Un cap de setmana bastant tranquil però amb activitats i sense sortir de la Bisbal.
El dissabte celebrem l’aniversari dels Rafels, marit i sogre, a l’Ull de Llebre que és èxit assegurat. Fem el menú de cap de setmana i em demano de segon plat el ventall amb quinoa. És deliciós!

llibre1llibre2

A la tarda vaig a l’auditori del CMC on l’Aroa  Mateo ens presenta, de la mà de la Ruth López, el llibre “El mando de las emociones. Un llibre per petits i grans per aprendre a gestionar les emocions. Pot semblar senzill però no és gens fàcil i tots hauríem d’aprendre’n, pel nostre bé. Avui l’Aroa ens ha ensenyat un dels camins, moltes gràcies!
He comprat el llibre i espero posar-ho en pràtica i aprendre’n ben aviat!

Diumenge organitzem la calçotada del grup de geganters i grallers de la Societat. Passem un bon matí i migdia, compartint la preparació de la calçotada, i rialles i converses de bons companys i amics. Això no té preu!

Calçotada2Calçotada1Calçotada3Calçotada4

Dones1I encara no s’acaba aquí, perquè per la tarda participo de la celebració del dia de dona per part de l’Associació de Dones la Roca Foradada que,Dones2 amb molt d’encert, han convidat a la Milena a fer-nos una xerrada sobre les danses del món. A part de la xerrada, hem dansat vàries danses en cercle que ens han relaxat i animat a compartir amb la resta de dones uns moments d’alegria i tranquil·litat. Moltes gràcies!Dones3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari